Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2022 14:07
Čas čtení 0:42
Ema Stanovská

VIDEO: Kandidát na UFC knockout roku. Chandler zdolal Fergusona tvrdým front kickem

VIDEO: Kandidát na UFC knockout roku. Chandler zdolal Fergusona tvrdým front kickem
Zdroj: Christian Petersen/Getty Images
NEWS BOJOVÉ SPORTY MMA UFC
Uložit Uložené

Ferguson schytal parádní front kick do brady a upadl do bezvědomí.

Michael Chandler v noci zvítězil nad Tonym Fergusonem. Na začátku se zdálo, že je Tony Ferguson konečně připraven vrátit se na vítěznou vlnu. V úderové hře předvedl krásnou ukázku své typické rychlosti a síly. Fergusona však nakonec zasáhl jeden z nejbrutálnějších knokautů v historii UFC.

Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30

Ferguson otevřel zápas několika výbušnými údery, ale vzápětí čelil divokému útoku Chandlera. Chandler v souboji na zemi sice dominoval, ale Ferguson se přesto velmi aktivně bránil.

Ve druhém kole Chandler absolutně neztrácel čas. Ferguson schytal hned v úvodu neuvěřitelný front kick do brady a upadl do bezvědomí. Několik minut se nehýbal, ale nakonec se probral a chvíli seděl na židli, než byl vůbec schopen se postavit.

Vítězství bylo pro Chandlera důležité, protože v předchozích dvou zápasech prohrál s Charlesem Oliveirou a Justinem Gaethjem.

Ferguson šel po zápase do nemocnice, protože měl podezření na poškození mozku. Nakonec ho propustili s tím, že výsledky CT (počítačové tomografie) po sobotním zápase byly negativní, uvádí MMA Fighting.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený UFC (@ufc)

Domů
Sdílet
Diskuse