Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2022 17:48
Čas čtení 0:32
Tereza Patočková Ilona Hobzová

Brněnské policii se přihlásil muž, kterého hledala v souvislosti s napadením nezletilé dívky (Aktualizováno)

Brněnské policii se přihlásil muž, kterého hledala v souvislosti s napadením nezletilé dívky (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR/Ilustrační foto
NEWS BRNO JIHOMORAVSKÝ KRAJ POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Brněnští kriminalisté vyšetřují napadení nezletilé dívky, které se stalo při venčení psa v pondělí v Juliánově v parčíku ve Slatinské ulici poblíž tamní základní umělecké školy.

Brněnským kriminalistům se přihlásil muž, kterého hledali v souvislosti s napadením nezletilé dívky. Policie po něm pátrala kvůli tomu, že by jí mohl poskytnout důležité informace k incidentu. Muž se policii přihlásil po zveřejnění kamerových záznamů. Vyšetřování nadále probíhá.

Aktualizováno 12. května 10:46 –⁠ Neznámý muž dívku napadl v Juliánově v parčíku ve Slatinské ulici poblíž tamní základní umělecké školy. Ještě předtím, než došlo k napadení, které mělo sexuální podtext, dívka stačila zavolat svému otci. Ten reagoval okamžitě. Když nemohl sám rychle dorazit na místo, zalarmoval dva kamarády. Ti možná pachatele vyrušili a záhy dívku našli v parku v bezvědomí. 

Kriminalisté následně zveřejnili kamerové záznamy, na nichž se pohyboval muž, který by jim mohl poskytnout velmi důležité informace k incidentu. Ten se jim také po zveřejnění záznamů přihlásil. Mluvčí Bohumil Malášek uvedl, že vyšetřování stále probíhá.

Domů
Sdílet
Diskuse