Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2022 12:09
Čas čtení 0:53
Ilona Hobzová

Ženu měl v bytě násilně držet partner. Vše ale bylo jinak, oznamovatelka špatně pochopila zprávu od „poškozené“

Ženu měl v bytě násilně držet partner. Vše ale bylo jinak, oznamovatelka špatně pochopila zprávu od „poškozené“
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Incident se měl stát v úterý v pražské čtvrti Braník.

Policie v úterý obdržela oznámení, že v bytě v pražském Braníku drží muž svou partnerku násilím. Ženu i muže se policistům podařilo v bytě najít. Výslechem obou ale zjistili, že k žádnému přestupku ani trestnému činu nedošlo.

Špatné pochopení situace

O tom, že muž drží svou partnerku násilím v bytě, informovala policii v úterních večerních hodinách oznamovatelka, které údajně násilím držená žena dala zprávu. Policistům se ženu podařilo za chvíli vypátrat. „Po rozhovoru s vyjednavačkou otevřela dveře bytu, ve kterém se nacházel také muž. Toho policisté zajistili a bude předveden k podání vysvětlení,“ uvedla policie na Twitteru.

Ve středu okolo poledne policie informovala, že kriminalisté oba vyslechli a zjistili, že se nejedná o přestupek nebo trestný čin. „Oznamovatelka špatně vyhodnotila zprávu, kterou jí ‚poškozená‘ poslala, a okamžitě zalarmovala policii,“ doplnila PČR vysvětlení. Věc byla uložena jako vyřízená. 

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
–  V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé kriminálni a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
10 nejlepších filmů a komedií Adama Sandlera
Zpět
Sdílet
Diskuse