Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2022 21:14
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Netflix vydal první trailer na 3. sérii The Umbrella Academy. Její členové v ní budou bojovat proti Sparrow Academy

Netflix vydal první trailer na 3. sérii The Umbrella Academy. Její členové v ní budou bojovat proti Sparrow Academy
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX THE UMBRELLA ACADEMY
Uložit Uložené

Třetí série oblíbeného seriálu dorazí na Netflix již v létě. Sleduj debutový trailer.

Netflix vydal první oficiální trailer na 3. sérii sci-fi seriálu The Umbrella Academy. Druhá série vyšla v červenci 2020 a od té doby netrpělivě čekáme na to, jak bude příběh pokračovat. Poslední část totiž skončila tak, že tým z The Umbrella Academy sice zachránil svět před zničením, ale když se vrátil do současnosti, jeho členové se dočkali překvapení.

Tím, že změnili minulost, totiž přímo ovlivnili i budoucnost, která je nyní úplně jiná, než jakou si ji pamatují. Namísto The Umbrella Academy funguje Sparrow Academy, a jak můžeš vidět v traileru, oba týmy se proti sobě postaví.

Jak už to ale bývá, nakonec si k sobě budou muset najít cestu, aby porazili silnějšího nepřítele. Tím nepřítelem je časový paradox, který způsobili. Pokud ho neodvrátí, zničí celou Zemi. Třetí série seriálu se na Netflix dostane 22. června.



Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů Toma Cruise
– V Refresheru ti přinášíme zajímavé informace ze světa filmů. Více novinek najdeš v této sekci.
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé rodinné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse