Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2022 10:38
Čas čtení 0:32
Barbora Volfová

Amber Heard nebyla vyřazena z filmu Aquaman 2, říká mluvčí herečky

Amber Heard nebyla vyřazena z filmu Aquaman 2, říká mluvčí herečky
Zdroj: TASR/AP/Jim Lo Scalzo/Pool Photo
NEWS AMBER HEARD AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Hoax původně zveřejnilo bulvární médium Just Jared.

Na internetu kolují zprávy o vystřižení herečky Amber Heard ze snímku Aquaman a Ztracené království, a to po soudním procesu za pomluvu, který proti ní vedl bývalý manžel Johnny Depp. Hoax původně zveřejnilo bulvární médium Just Jared. „Společnost Warner Bros. se rozhodla přeobsadit roli Amber Heard. Produkce bude natáčet s Jasonem Momoou a Nicole Kidman,“ napsalo. Mluvčí herečky popírá, že by Heard byla z filmu vyřazena. Informuje o tom The Guardian. 

Doporučeno
Johnny Depp vyhrál soudní spor s exmanželkou Amber Heard Johnny Depp vyhrál soudní spor s exmanželkou Amber Heard 1. června 2022 21:32

„Fámy pokračují od prvního dne – nepřesné, necitlivé a mírně šílené," řekl pro Variety mluvčí Amber Heard.

Herečka ve filmu ztvárňuje roli mořské princezny Mery, mimo jiné se také objevila ve snímcích Liga spravedlnosti a Liga spravedlnosti Zacka Snydera. Během procesu za pomluvu Heard uvedla, že musela „opravdu tvrdě bojovat“, aby si roli udržela kvůli vlně negativních reakcí na její osobu v důsledku soudního procesu. 

Domů
Sdílet
Diskuse