Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2022 19:04
Čas čtení 0:39
Barbora Volfová

Alois Hadamczik se stal novým šéfem českého hokeje

Alois Hadamczik se stal novým šéfem českého hokeje
Zdroj: ČTK/Krumphanzl Michal
NEWS HOKEJ OSOBNOSTI ČESKÉHO SPORTU PRAHA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Na konferenci získal 31 hlasů z 60, což mu zajistilo vítězství už v prvním kole.

Bývalý trenér národního hokejového týmu Alois Hadamczik se stal třicátým předsedou Českého svazu ledního hokeje. Na konferenci ČSLH získal přes polovinu hlasů, což mu zajistilo vítězství už v prvním kole. Na druhém místě se umístil Jiří Šlégr s 29 hlasy. Informuje o tom iSport.cz 

Doporučeno
„I mě posílali k plotně. Rozhodčí musí zvládat emoce a neodcházet s brekem,“ říká hokejová sudí Patricie Vokalová (Rozhovor) „I mě posílali k plotně. Rozhodčí musí zvládat emoce a neodcházet s brekem,“ říká hokejová sudí Patricie Vokalová (Rozhovor) 22. května 2022 11:30

„Je to pocta a závazek. Budu dělat všechno, abych nezklamal. Kdykoli mě zavoláte, můžu přijet. Slibuju vám, že za vámi budu jezdit. Nebudu sedět v kanceláři. Věřím, že lidé, kteří sedí na svazu, se mnou najdou společnou cestu. Kdo ne, rozejdeme se. Takhle to v životě chodí,“ prohlásil na brífingu nově zvolený předseda.

Devětašedesátiletý Hadamczik nahradí ve funkci Tomáše Krále, který v polovině období rezignoval, když před necelým rokem prosákla jeho spolupráce s StB na veřejnost.

Domů
Sdílet
Diskuse