Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2022 8:48
Čas čtení 1:07
Adam Novosad

Elon Musk loni potají zplodil dvojčata s manažerkou své firmy

Elon Musk loni potají zplodil dvojčata s manažerkou své firmy
Zdroj: TASR
NEWS ELON MUSK
Uložit Uložené

Děti se narodily koncem roku, vyplývá to ze soudních dokumentů.

Miliardáři Elonu Muskovi se minulý rok potají narodila dvojčata, která zplodil s vysoce postavenou manažerkou své společnosti Neuralink. V této chvíli je Musk otcem minimálně devíti dětí, o kterých zatím veřejnost ví. Není však vyloučeno, že takto zplodil několik potomků, jejichž existence zůstává utajena.

O miminkách nikdo nevěděl až do momentu, kdy Musk s manažerkou Shivon Zilis v dubnu požádali soud, aby dvojčata mohla mít příjmení svého slavného otce, zjistil Insider.

Podle soudních dokumentů rodiče požádali, aby děti „měly otcovo příjmení a matčino příjmení měly jako součást středního jména“. Na tomto postupu se zřejmě Musk se Zilis dohodli, protože v dokumentech o změnu jména žádají společně a oba se pod požadavek podepsali.

Shivon Zilis pracuje ve společnosti Neuralink jako „ředitelka operací a speciálních operací“, zatímco Musk ve firmě figuruje jako ředitel. Neuralink se zaměřuje na vývoj technologie, která by umožnila propojit lidský mozek přímo s počítačem a vytvořit způsob, jak čipem implantovaným v mozku ovládat moderní technologie.

Anketa:
Líbilo by se ti jméno Musk?
Je to hrozný jméno.
Ale jo, líbilo.
Jméno by mi zas tolik nevadilo...
Je to hrozný jméno.
24 %
Ale jo, líbilo.
39 %
Jméno by mi zas tolik nevadilo...
37 %

Ze soudních dokumentů vyplývá, že dvojčata se Muskovi a manažerce narodila krátce předtím, než Musk se svou bývalou přítelkyní Grimes oznámili narození druhého dítěte, které si však nechali donosit náhradní matkou. S Grimes má Musk už dvě děti. 

U soudu mezi Johnnym Deppem a Amber Heard dokonce zaznělo, že Musk během krátkého románku s herečkou v roce 2016 údajně nechal zmrazit společná embrya, která tehdy chtěla jednoho dne použít. Musk se prý nyní soudí s Heard o právo na embrya, které by on chtěl nechat zničit, zatímco Heard to nechce připustit.

Domů
Sdílet
Diskuse