Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. října 2022 19:30
Čas čtení 0:51
Radim Šlechta

Ezra Miller před soudem: Až 26 let vězení v případě prokázání viny, kterou Miller popírají

Ezra Miller před soudem: Až 26 let vězení v případě prokázání viny, kterou Miller popírají
Zdroj: Wikimedia Commons/Gage Skidmore
NEWS DC FILMY EZRA MILLER ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Ezra Miller jsou před soudem v souvislosti s vloupáním do cizího objektu. Odcizit tam měli i několik lahví tvrdého alkoholu.

Ezra Miller se cítí nevinní v případě vloupání. Řekli to před soudem Green Mountain State’s Superior Court ve Vermontu. Pokud by se Miller prokázala vina, mohli by jít do vězení až na šestadvacet let a dostat pokutu ve výši až 2 000 amerických dolarů. Informuje o tom server Deadline.

Hvězda DC Universe je nebinární, preferuje zájmena they/them, proto v našem článku používáme český ekvivalent „oni“.


Miller, kteří podle Deadline u soudu vypovídali distančně a v neformálním oblečení, popřeli jakoukoliv vinu. Podle obvinění se ale měli dopustit vloupání do cizího objektu, odkud měli odcizit několik lahví tvrdého alkoholu. Miller dříve potvrdili, že v domě hledali ingredience na recept své matky.

Doporučeno
Přehledně: Ezra Miller na útěku. Co tomu předcházelo? Přehledně: Ezra Miller na útěku. Co tomu předcházelo? 6. července 2022 11:30

I přes několik případů, které okolo Miller vznikly, nadále pokračují plány s filmem Flash. V souvislosti s „pokusem o záchranu“ Miller souhlasili, že nevstoupí do žádného kontaktu s Isaacem Winokurem nebo Aidenem Earlym, svými sousedy ve Vermontu. 

„Věci, které se dějí okolo Ezry Miller, jsou pro mě mikrokosmem Hollywoodu. Je tu člověk, který je recidivista, který se chová příšerně, a místo toho, aby ho zavřeli a zastavili produkci, je tu snaha zachránit film i jeho. To je jasný příklad toho, kam až je Hollywood ochoten zajít, aby zachránil sám sebe a ochránil pachatele,“ řekla v rozhovoru pro Elle tvůrkyně Rap Sh!t Issa Rae k vleklým problémům hvězdy.

Domů
Sdílet
Diskuse