Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. prosince 2022 15:33
Čas čtení 1:25
Dominik Vetrák

Idris Elba si zahraje po boku Keanu Reevese v Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Příběhové rozšíření vyjde na jaře 2023

Idris Elba si zahraje po boku Keanu Reevese v Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Příběhové rozšíření vyjde na jaře 2023
Zdroj: CD Projekt Red/propagační materiál
TECH GAMING ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Sleduj nový trailer na příběhové rozšíření hry Cyberpunk 2077 a další úžasné hry, které byly odhaleny na The Game Awards 2022.

CD Projekt Red nešetří na hercích. Hvězdný hollywoodský herec Idris Elba totiž ztvární jednu z hlavních postav očekávané příběhové expanze Phantom Liberty ke hře Cyberpunk 2077. Dodatek ke hře rozšíří prostředí, mapu, přidá nové zbraně, postavy, mise a zbrusu nový příběh.

Doporučeno
Toto je nová česká akční hra s Chuckem Norrisem a dalšími hvězdami. Sleduj záběry z hraní střílečky Crime Boss: Rockay City Toto je nová česká akční hra s Chuckem Norrisem a dalšími hvězdami. Sleduj záběry z hraní střílečky Crime Boss: Rockay City 10. prosince 2022 9:38

Elba ztvární postavu jménem Solomon Reed. Reed je veterán z tajných agentů v NUSA (New United States of America) a docela možná jediná postava, které můžeme jako hráči věřit s tím, že nám pomůže s nemožným úkolem, který nás v DLC čeká. Expanze Phantom Liberty by měla vyjít na jaře roku 2023.

Cyberpunk ale není jedinou hrou, která na show The Game Awards 2022 obdržela nový trailer. Kromě těch nejočekávanějších her jako Death Stranding 2, Star Wars: Jedi Survivor nebo rozšíření pro Horizon Forbidden West byly představeny i další zajímavé tituly, které mohly uniknout tvé pozornosti. Přikládáme je proto níže.

Emotivní příběhová hra Valiant Hearts dostane pokračování. Jmenuje se Valiant Hearts: Coming Home a vyjde exkluzivně na smartphony pro předplatitele streamingové služby Netflix. Na hře pracují stejní vývojáři jako na jedničce. Hra zobrazí drsný a depresivní válečný příběh ve 2D prostředí. Vyjde začátkem roku 2023.

Scars Above je unikátně působící sci-fi se spoustou akce, průzkumem okolí a hádankami. Hra vyjde již 28. února na PC, PS5, PS4, Xbox řady S|X a Xbox One.

Tvůrci příběhové adventury Arise, A Simple Story vydají na jaře 2023 (PC, PS5, Xbox Series X/S) nový žánrově podobný titul s obohacenou hratelností. Skákání napříč různými levely v kůži miniaturní postavy a odhalování tajemství tohoto světa vypadají velmi lákavě.

Potěšíme i fanoušky akčního RPG Lords of the Fallen. Dočkáme se totiž restartu značky s ambicióznějším designem a hratelností, které by mohly konkurovat i těm nejpovedenějším titulům ze subžánru Soulsborne.

Warhammer: Space Marine II dostal nový trailer připomínají epický blockbuster a mix Starship Troopers a Vetřelce. Stále neznáme datum premiéry, ale po takovém traileru dáme tvůrcům tolik času, kolik jen potřebují. Ve hře budeme ovládat speciální vojáky, kteří ve vesmíru bojují s vražednými mimozemšťany.

Na závěr zde máme příběhovou adventuru Replaced, která nabízí unikátní pixelový výtvarný styl. Titul vyjde v roce 2023, a pokud z něj cítíš atmosféru jako z Blade Runnera, cítíš to správně.

Domů
Sdílet
Diskuse