Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2022 v 20:01
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Očekávaná hra STALKER 2 ukazuje nadpřirozenou zónu plnou mutantů

Očekávaná hra STALKER 2 ukazuje nadpřirozenou zónu plnou mutantů
Zdroj: GSC Game World
TECH ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Sleduj nový gameplay trailer pro očekávanou hru STALKER 2: Heart of Chornobyl, která vyjde v příštím roce.

Hra STALKER 2: Heart of Chornobyl měla původně vyjít už letos, ale invaze Ruska na Ukrajinu plány překazila. Značná část vývojářů se rozhodla bránit zemi, takže vývoj hry se zpomalil. Nakonec hra vyjde v roce 2023, a to na PC a konzoli Xbox Series X/S. Pokud si předplácíš službu Game Pass, budeš ji moci hrát zdarma.

Doporučeno
Rok 2023 bude plný velkolepých her! Toto je 20 nejočekávanějších herních pecek Rok 2023 bude plný velkolepých her! Toto je 20 nejočekávanějších herních pecek 18. prosince 2022 v 6:00

Vývojáři z ukrajinského studia GSC Game World nyní vydali nový trailer plný záběrů z hratelnosti, ale i příběhových sekcí.

Hra vypadá, že je v pokročilém stadiu vývoje, a svou atmosférou připomíná jak původního STALKERa, tak populární postapokalyptickou sérii Metro. V pokračování se vrátíme do Zóny, oblasti zamořené radiací, kde číhají nejen znepřátelené vojenské jednotky, ale také mutanti.

Nevíme, nakolik válka ovlivnila příběh či dialogy ve hře, ale vývojářský tým následky války rozhodně cítí. Jen před několika dny jsme se totiž dozvěděli, že jeden z vývojářů hry, Volodomyr „Fresh“ Yezhov, zemřel při obraně Ukrajiny.

Domů
Sdílet
Diskuse