Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. ledna 2023 11:23
Čas čtení 1:05
Adéla Ježková

Jack Nicholson se skrývá před světem. Jeho přátelé se bojí, že zemře sám

Jack Nicholson se skrývá před světem. Jeho přátelé se bojí, že zemře sám
Zdroj: Getty Images/Christopher Polk
FILMY A SERIÁLY FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Blízcí přátelé Jacka Nicholsona bijí na poplach. Legendární herec mizí z očí veřejnosti a stále více žije samotářským životem.

„Dal jasně najevo, že jeho domov je jeho hrad. Lidé si ale přejí, aby vyšel z domu a zaskočil jim říct, jak se má – nebo je alespoň ujistil, že je v pořádku,“ svěřil se zdroj z hercova okolí pro server Radar. „Zalezlý“ má být ve svém luxusním sídle Mulholland Drive v Los Angeles. Od 19. října 2021, kdy navštívil basketbalový zápas Los Angeles Lakers se svým synem Rayem, ho nikdo ve městě neviděl.

V kontaktu má být herec zejména se synem Rayem a dalšími příbuznými. Jeho společenské dny ale mají být údajně dávno pryč. Jeho přátelé se proto obávají, že jeho současný život zrcadlí smutné poslední dny legendárního kmotra Marlona Branda. „Brando zemřel prakticky jako samotář, poté co vedl tak pestrý život, a Jackovi přátelé to srovnávají,“ prozradil zdroj.

„Jeho děti jsou jeho jediným spojením se světem“

„Jeho děti ho budou navštěvovat, ale jsou jeho jediným spojením se světem. Jako by už nechtěl čelit realitě – a to je prostě smutné,“ dodal.

Přestože zatím není potvrzené, proč se Nicholson vyhýbá veřejnosti, podle deníku Marca se u něj měla rozvinout demence. Již v roce 2013 se herec nechal slyšet, že z branže odešel kvůli zhoršené paměti. Je ale také možné, že pětaosmdesátiletý Jack Nicholson se zkrátka rozhodl odejít do zaslouženého důchodu.

Jack Nicholson ve filmu Osvícení (1980).
Jack Nicholson ve filmu Osvícení (1980). Zdroj: American Movie Institute/propagační materiál

Nicholson získal tři Oscary, a to za nejlepší mužský herecký výkon ve filmech Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) a Lepší už to nebude (1997) a za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli ve filmu Cena za rozkoš (1983). Tři filmy rovněž režíroval.

Domů
Sdílet
Diskuse