Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2023 v 19:53
Čas čtení 0:48
Martin Adam Pavlík

Ondřej Novotný: Vémola málem zemřel. Nevěřil jsem, že odvetu s Kinclem uvidíme tak brzy

Ondřej Novotný: Vémola málem zemřel. Nevěřil jsem, že odvetu s Kinclem uvidíme tak brzy
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA PATRIK KINCL
Uložit Uložené

Promotér Oktagonu se vyjádřil k nejočekávanější odvetě letošního roku.

Jak píše portál MMA Fanatik, promotér Ondřej Novotný se vyjádřil k očekávané odvetě o opasek střední váhy mezi šampionem Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou. Uvidíme ji 20. května na turnaji Oktagon 43 v pražské O2 areně.

„Přiznám se, že jsem nevěřil, že se to stane takhle brzy a vlastně v nejbližším možném termínu,“ řekl promotér domácí organizace Oktagon MMA. Novotný zároveň nastínil možnou trilogii v případě, že by Kincl v druhém společném zápase vyhrál.

Doporučeno
Šéf Oktagonu: V Evropě jsme jednička, Anglie je obrovský krok. Vémola bude mít v případné odvetě s Véghem velkou výhodu (Rozhovor) Šéf Oktagonu: V Evropě jsme jednička, Anglie je obrovský krok. Vémola bude mít v případné odvetě s Véghem velkou výhodu (Rozhovor) 29. ledna 2023 v 11:00
MMA Oktagon MMA
Zdroj: OKTAGON MMA

Český zápasník se s „Terminátorem“ pobil poprvé v roce 2018 na turnaji již neaktivní organizace XFN, přičemž prohrál po třech kolech na body. Podle Novotného po oznámení hlavního zápasu na květnovém turnaji v Praze raketově vzrostl prodej vstupenek.


Prý za to může i rivalita obou zápasníků. Jejich soupeření má podle promotéra zajímavý příběh, který se neustále vyvíjí. Novotný také v nejnovější části podcastu MMA Letem Světem uvedl, že Vémola přibývajícím věkem bere regeneraci daleko poctivěji než dříve.

„Mnohem více naslouchá moudrým hlavám doktorů... Všichni víte, že Karlos nejdřív reálně málem zemřel. Musím říct, že mě vlastně irituje, když někdo znehodnocuje zdravotní stav jednoho nebo druhého,“ řekl a vyzdvihl, jak rychle si český „Terminátor“ poradil se zánětem. Dodal, že podle lékařů už Vémola může začít s tvrdou přípravou na květnový duel.

kincl vémola
Zdroj: OKTAGON MMA
Domů
Sdílet
Diskuse