Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2023 12:38
Čas čtení 0:57
Adéla Ježková

Zemřela „původní“ Wednesday z Addamsovy rodiny, Lise Loring bylo 64 let

Zemřela „původní“ Wednesday z Addamsovy rodiny, Lise Loring bylo 64 let
Zdroj: Everett Collection
FILMY A SERIÁLY FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Zemřela Lisa Loring, která v letech 1964 až 1966 hrála mladou Wednesday Addams.

V 64 letech zemřela v sobotu poté, co prodělala mozkovou mrtvici. Informaci potvrdila serveru Vanity Fair její dcera Vanessa Foumberg. „Odešla v klidu, obě její dcery ji držely za ruce,“ uvedla.

K úmrtí se vyjádřila také její dlouholetá kamarádka Bonnie Vent. „S velkým zármutkem vám oznamuji, že zemřela naše přítelkyně Lisa Loring. Před 4 dny utrpěla rozsáhlou mozkovou příhodu, kterou způsobilo kouření a vysoký krevní tlak. Tři dny byla napojena na přístroje. Včera její rodina učinila těžké rozhodnutí o jejím odpojení a včera v noci zemřela,“ napsala na Facebook

„V našich srdcích zůstane navždy jako Wednesday“

„V tapisérii, kterou je popkultura, a v našich srdcích zůstane navždy zapsána jako Wednesday Addams. Krásná, laskavá, milující matka, Lisin odkaz ve světě zábavy je obrovský. Bohatství humoru, citu a lásky bude ještě dlouho hrát v našich vzpomínkách. RIP, Liso. Sakra, holka... byla s tebou spousta legrace,“ dodala Vent.

Lisa Loring se v Addamsově rodině proslavila mimo jiné i ikonickým třepetavým tancem „The Drew“, jehož vlastní interpretaci předvedla v novém seriálu Wednesday herečka Jenna Ortega.

Doporučeno
Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu 24. dubna 2024 13:30

Poté, co se prosadila jako Wednesday Addams, hrála Loring rovněž v sitcomu The Pruitts of Southampton a ve špionážním dramatu The Girl from U.N.C.L.E. Poté byla obsazena do stálé role v telenovele As the World Turns. Pracovala také jako maskérka.

Domů
Sdílet
Diskuse