Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2023 8:20
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

4. část The Last of Us opět změní příběh z her. Uvidíme nové postavy a karanténní zónu ve válce

4. část The Last of Us opět změní příběh z her. Uvidíme nové postavy a karanténní zónu ve válce
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US
Uložit Uložené

Ti, kdo hráli videohru, si první scény ze čtvrté části seriálu budou pamatovat velmi dobře.

Čtvrtá část první série The Last of Us adaptuje příběhovou linii z her, která se odehrávala v Pittsburghu. Joel a Ellie si auto od Billa dlouho neužijí, protože je přepadnou lovci a oni budou muset bojovat o život. Diváci, kteří toužili po akci v tomto postapokalyptickém světě, tak budou s novou epizodou zřejmě spokojeni. Informuje o tom Collider a Screenrant.

Doporučeno
Nejnovější díl The Last of Us tě naprosto zničí a rozpláče. Toto je zatím nejlepší epizoda seriálu Nejnovější díl The Last of Us tě naprosto zničí a rozpláče. Toto je zatím nejlepší epizoda seriálu 31. ledna 2023 15:00

Krátká ukázka nadcházející epizody navíc prozrazuje, že tvůrci se opět odklonili od příběhu her. Herečka Melanie Lynskey, kterou znáš jako Rose ze seriálu Dva a půl chlapa, si zahraje Kathleen, nemilosrdnou lídryni povstání v Kansas City.

To je však od Pittsburghu vzdáleno více než 1 000 kilometrů, takže s největší pravděpodobností budeme v nové části sledovat dvě různé dějové linie. Kathleen by se však měla objevit ve více epizodách, takže je možné, že se setká i s Joelem a Ellie. Lynskey už své herecké schopnosti dokázala v povedeném seriálu Yellowjackets.

Domů
Sdílet
Diskuse