Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2023 8:58
Čas čtení 0:43
Kateřina Viková

„Fenomenální okamžik mého života.“ Nejlépe hodnocenou turistickou atrakcí Štětína je tlusťoučký kocour

„Fenomenální okamžik mého života.“ Nejlépe hodnocenou turistickou atrakcí Štětína je tlusťoučký kocour
Zdroj: Wikipedia Commons/Rillke
KULTURA CESTOVÁNÍ POLSKO ZPRÁVY ZE SVĚTA ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Nejlépe hodnocenou turistickou atrakcí v polském Štětíně se stal kocour Gacek. Lidé mu v recenzích na Googlu uštědřili neuvěřitelných 5 hvězdiček.

Nejlépe hodnocenou atrakcí polského města Štětín se stal černobílý kocour jménem Gacek. Recenzi mu na Google maps napsalo více než tři tisíce lidí a těší se naprosto dokonalému hodnocení – 5 hvězdičkám. 

Kocour Gacek, Štětín
Zdroj: Google Maps


„Fenomenální okamžik mého života. Nic se nevyrovná zážitku, který jsem sdílel s Gacekem. Mohu zemřít šťastný s vědomím, že jsem splnil svůj životní účel,“ popisuje jeden z recenzentů.

Gackovi se přezdívá také „Král z Kašubské ulice“, kde již dlouho bydlí v dřevěné boudičce. Chodí ho tam navštěvovat turisté nejen z Polska, ale už i ze zahraničí. Gacek se stal slavným v roce 2020, poté co o něm místní zpravodajský web wSzczecinie natočil video na svůj youtubový kanál. Video získalo neuvěřitelných 4,5 milionu zhlédnutí na Facebooku a YouTube. 

 

Gacek je na pouliční kočku poměrně tlustý, na což poukazují i některé recenze. Ze své popularity pravděpodobně profituje v podobě pamlsků, které mu jeho obdivovatelé přinesou. Městský útulek musel dokonce vyzvat k tomu, ale ho lidi dál nekrmili. Na cedulce na jeho příbytku stojí, že pokud chce někdo Gackovi dopřát něco na zub, má to zanechat v zavřeném obalu, který mu jeho majitel později otevře.

Domů
Sdílet
Diskuse