Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. února 2023 8:30
Čas čtení 0:25
Tereza Patočková

KVÍZ: Jsi lesba, queer nebo bi?

KVÍZ: Jsi lesba, queer nebo bi?
Zdroj: Unsplash/Brian Kyed/volně k užití
REFRESHER LGBTQ+ LIDÉ
Uložit Uložené

Tento test vychází ze zkušeností queer žen, které v průběhu svého života zjistily, že nejsou straight. Podívej se, jestli se tě týká vnucená heterosexualita.

Víš, jestli jsi skutečně hetero, anebo se tak chováš, protože se to od tebe zkrátka očekává a nikdy tě nenapadlo zkusit to jinak? Možná že občas ve vztazích a intimnostech s muži prožíváš pocity nudy nebo nenaplnění, ale většinou jsi to jen smetla s tím, že to v posteli neumí nebo jste si nesedli. Víš ale jistě, že to není tím, že hetero vztahy prostě nejsou tvůj šálek čaje? Udělej si test, který vychází ze zkušeností queer žen, které v průběhu svého života zjistily, že nejsou straight.

Doporučeno
Povinná heterosexualita se může projevovat jako nuda při sexu i stud ve společných šatnách. Víš, jak poznáš, že jsi možná lesba? Povinná heterosexualita se může projevovat jako nuda při sexu i stud ve společných šatnách. Víš, jak poznáš, že jsi možná lesba? 27. února 2023 9:00

Dnes jsme ti také přinesli článek, ve kterém popisujeme, co povinná heterosexualita znamená a proč se týká většinou právě žen.

Kvíz
Jsi lesba?
116
Ztratíš o muže zájem, jakmile se zdá, že by tě taky chtěli?
Ano.
Ne.
Nevím.
216
Líbí se ti představa, že jsi pro muže přitažlivá, ale už se ti tolik nelíbí představa, že by tě přitahovali oni?
Ano.
Ne.
Nevím.
316
Přitahují tě pouze fiktivní muži, celebrity nebo muži, kteří jsou zcela nedosažitelní? V podstatě ti, u kterých není šance, aby ti to oplatili.
Ano.
Ne.
Nevím.
416
Máš pocit, že máš možná fobii ze závazků? I když máš skvělého kluka, stáhneš se, když přijde čas posunout vztah na další level.
Ano.
Ne.
Nevím.
516
Myslíš si, že všechny heterosexuální ženy cítí k ženám alespoň nějakou přitažlivost a že každá je vlastně trochu bi?
Ano.
Ne.
Nevím.
616
Někdy máš pocit, že ostatní hetero ženy svou přitažlivost k mužům přehánějí a nedokážeš se do jejich pobláznění úplně vžít.
Ano.
Ne.
Nevím.
716
Dokážeš se víc vcítit do mužů, kteří vyjadřují svou přitažlivost k jiným mužům, než k ženám, které vyjadřují svou přitažlivost k mužům? Jejich dynamika tě prostě baví víc.
Ano.
Ne.
Nevím.
816
Cítíš se nepříjemně při čtení nebo sledování mužské a ženské erotiky, nebo dokonce jen obecných romantických interakcí? Heterosexuální porno je pro tebe turn off.
Ano.
Ne.
Nevím.
916
Máš pocit, že ti vztahy s muži nevycházejí, protože jsi obecně „špatná“ ve vztazích?
Ano.
Ne.
Nevím.
1016
Jediní muži, kteří tě skutečně vnitřně přitahují, jsou ti, kteří ti ublížili, manipulovali s tebou nebo tě jinak traumatizovali.
Ano.
Ne.
Nevím.
1116
Myslíš si, že nemůžeš být lesba, protože kdybys byla, už bys to věděla?
Ano.
Ne.
Nevím.
1216
Je ti příjemný „platonický“ fyzický kontakt s kamarádkami, ale s kamarády je to přesně naopak?
Ano.
Ne.
Nevím.
1316
Přitahují tě pouze muži, jejichž pozornost by se ti mohla nějakým způsobem vyplatit? (Např. muži v mocenském postavení, třeba tvůj šéf apod.)
Ano.
Ne.
Nevím.
1416
Dá ti hodně práce se při intimnostech s mužem vzrušit, zatímco jindy ti stačí jen myšlenka na intimnosti se ženou, abys byla turned on?
Ano.
Ne.
Nevím.
1516
Máš pocit, že by sis mohla užít sexuální interakci se ženou, ale nedokážeš si představit, že bys s ní chodila?
Ano.
Ne.
Nevím.
1616
Flirtovat a získat kluka je pro tebe snadné, ale nedokážeš si to představit s holkou, i kdybys chtěla?
Ano.
Ne.
Nevím.
Vyhodnotit kvíz
Domů
Sdílet
Diskuse