Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2023 16:21
Čas čtení 0:49
Veronika Dlesková

Ed Sheeran v novém dokumentu otevírá svou duši. Mluví i o poruše příjmu potravy

Ed Sheeran v novém dokumentu otevírá svou duši. Mluví i o poruše příjmu potravy
Zdroj: Getty Images/Jeff Spicer
HUDBA DOKUMENT ED SHEERAN NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Natáčení seriálu, který měl být původně jen o přípravě nové desky s názvem Substract, přerušily události, jež nikdo nemohl předvídat. Po nemoci Sheeranovy manželky a smrti nejlepšího kamaráda se zpěvák rozhodne otevřít kapitolu vlastního duševního zdraví.

Britský popový zpěvák Ed Sheeran vydává novou dokumentární sérii s názvem The Sum Of It All. Na Disney+ vyjde 3. května a kromě přípravy nové desky Substract se v ní zpěvák rozhodne otevřít i téma svého duševního zdraví. 

To bylo značně ovlivněno smrtí Sheeranova nejlepšího kamaráda Jamala Edwardse. Zpěvák se navíc před nedávnem svěřil, že jeho manželce byl nalezen nádor v době, kdy byla těhotná s jejich druhou dcerou. „Pocit ztráty převzal nadvládu nad mým životem. Pokaždé, když se stalo něco tak obrovského, jsem měl potřebu o tom napsat píseň,“ uvedl zpěvák pro The Mirror. V dokumentární sérii se objeví i dosud nezveřejněná videa z Sheeranova dětství.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

V nedávném rozhovoru pro Rolling Stone se Sheeran svěřil s problémy s poruchami příjmu potravy, kterými trpěl. I na ty by měl nový dokument narazit. „Vždycky jsem byl nesmělý, ale když se dostanete do hudebního odvětví, jste neustále porovnáváni s ostatními. Říkal jsem si, proč i já nemám six-pack. No jasně, mám rád kebab a pivo. Pořád jsem si připadal... tlustý,“ řekl zpěvák pro Rolling Stone

Dokument The Sum Of It All je rozdělený do čtyř částí a na Disney+ ho bude možné zhlédnout od 3. května. 

Domů
Sdílet
Diskuse