Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2023 9:15
Čas čtení 0:48
Martin Adam Pavlík

Keanu Reeves jednou rozbil hlavu kolegovi při nezdařené kaskadérské scéně během natáčení Johna Wicka

Keanu Reeves jednou rozbil hlavu kolegovi při nezdařené kaskadérské scéně během natáčení Johna Wicka
Zdroj: Lionsgate US
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023 JOHN WICK 4 KEANU REEVES NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Slavný herec si na filmovém place zažil i náročné chvíle.

Do kin se dostal čtvrtý díl úspěšné akční série John Wick. Hlavní hrdina Keanu Reeves při té příležitosti v rozhovoru pro ComicBook zavzpomínal na různé nehody, které na filmovém place během náročných kaskadérských kousků v rámci natáčení filmové série zažil.

Doporučeno
Nekonečný death count a akce. Viděli jsme John Wick: Chapter 4, máš si koupit lístek do kina? Nekonečný death count a akce. Viděli jsme John Wick: Chapter 4, máš si koupit lístek do kina? 22. března 2023 11:00

Reeves přiznal, že jednou kolegovi během nepovedené kaskadérské scény při natáčení rozbil hlavu. Prý se pak cítil špatně a bylo to nepříjemné, ale ocenil soudržnost a pomoc štábu vždy, když se něco pokazilo. Také uvedl, že po vyčerpávajících akčních scénách plných rvaček, střelby či honiček v autě byli vždy všichni nesmírně unaveni. „Je to však ten nejlepší druh únavy,“ dodal.

Ve čtvrté části je Wick za porušení pravidel kodexu stále na útěku a zločinecký syndikát The High Table ho chce zlikvidovat za každou cenu. Výše odměny vypsané na jeho hlavu roste a ze starých přátel se stávají noví nepřátelé. Zvyšuje se také počet nejmocnějších hráčů podsvětí, kteří mu jdou po krku v divoké jízdě od New Yorku přes Paříž, Ósaku až po Berlín.

Kromě Reevese se ve čtyřce představili Donnie Yen (hvězda série Ip Man, Star Wars: Rogue), Scott Adkins známý jako bojovník Yuri Boyka z filmové série Undisputed (Neporazitelný) nebo Bill Skarsgård (It, Barbarian). Naši recenzi si můžeš přečíst na tomto odkazu.

John Wick 4
Zdroj: Lionsgate
Domů
Sdílet
Diskuse