Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2023 20:50
Čas čtení 0:37
Kristýna Dobiášová

Policie se zajímá o exmanažera Justina Biebera a Posta Maloneho. V jeho pokoji našli tělo mrtvé ženy a neznámou látku

Policie se zajímá o exmanažera Justina Biebera a Posta Maloneho. V jeho pokoji našli tělo mrtvé ženy a neznámou látku
Zdroj: www.nksfb.com
ZAJÍMAVOSTI DRAKE JUSTIN BIEBER SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Hollywoodský hudební manažer David Bolno, který zastupoval hvězdy, jako jsou Justin Bieber, Drake nebo Post Malone, je součástí policejního vyšetřování. V jeho hotelovém pokoji na Miami Beach nalezli 30. března mrtvé tělo Laury Lozano.

Podle zprávy policie, kterou získal server TMZ, Lozano nalezli kolem 13:22 hodin v koupelně u vany. Bolno tam v této době nebyl. Kamerový záznam z doby ve 4:35 ráno ukazuje, jak prostory opouští.

Doporučeno
„Nespoutaný Django“ Jamie Foxx je v nemocnici. Jeho rodina sdílela vyjádření na sociální síti „Nespoutaný Django“ Jamie Foxx je v nemocnici. Jeho rodina sdílela vyjádření na sociální síti 13. dubna 2023 16:55

Když se blížil konec rezervace pokoje, volali mu zaměstnanci hotelu. Bolno jim sdělil, že již odešel, ale na pokoji zůstala žena. Zaměstnanci následně Lozano našli v bezvědomí a zavolali policii. Podle informací TMZ našli v pokoji neznámou látku, která by mohla být narkotikem. Nyní se čeká na výsledky toxikologie, které by mohly objasnit příčinu úmrtí ženy.

Doporučeno
KVÍZ: Projdeš zkouškou z lektvarů a kouzel ze světa Harryho Pottera? KVÍZ: Projdeš zkouškou z lektvarů a kouzel ze světa Harryho Pottera? 13. dubna 2023 15:00

Bolno není podezřelým a s policií spolupracuje

„Pomáhal jsem jí dělat hudbu... Je to hrozná tragédie. V ranních hodinách jsem opustil pokoj, takže jsem tam nebyl, když ji našli,“ sdělil Bolno pro DailyMail. Podle jeho slov byla Lozano na pokoji proto, že předchozí noc nahrávala hudbu. Bolno jí měl pomáhat s tvorbou a společně se chystali uzavřít dohodu. TMZ dodává, že Bolno s policií spolupracuje a není považován za podezřelého.

Domů
Sdílet
Diskuse