Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. dubna 2023 8:26
Čas čtení 1:07
TASR

Případ uzavřen. Americký rapper se omylem utopil ve vaně

Případ uzavřen. Americký rapper se omylem utopil ve vaně
Zdroj: GETTY IMAGES/Ilya S. Savenok
HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Příčinou smrti známého amerického zpěváka a rappera Aarona Cartera, který zemřel loni v listopadu ve věku 34 let, bylo nešťastné utonutí ve vaně.

Svou roli při tom sehrála i sedativa a další omamné látky. Vyplývá to z pitevní zprávy, která byla zveřejněna v noci na středu. TASR převzala zprávu z agentury AP a deníku The Guardian.

Doporučeno
Influencer utratil tisíce dolarů, aby se stal nejprve Korejcem, pak ženou, a nakonec skončil jako hlas ultrakonzervativních hnutí Influencer utratil tisíce dolarů, aby se stal nejprve Korejcem, pak ženou, a nakonec skončil jako hlas ultrakonzervativních hnutí 18. dubna 2023 13:00

Zpěvákovo tělo loni v listopadu našli ve vaně jeho domu bez známek života. Podle výsledků toxikologie měl v krvi omamnou látku alprazolam známou také jako Xanax a také plyn difluoretan, který je běžnou součástí osvěžovačů vzduchu. Tato látka může při vdechování „vyvolat pocity euforie“. Právě tyto dvě substance způsobily, že Carter se ve vaně nedokázal pohnout, v důsledku čehož se utopil.

Aaron Carter byl mladším bratrem člena skupiny Backstreet Boys Nicka Cartera. Narodil se 7. prosince 1987 na Floridě. Když mu bylo sedm let, začal veřejně vystupovat a své první album s názvem Aaron Carter vydal jen o dva roky později.

Sleduj naši hudební rubriku, ve které ti denně přinášíme nejen novinky, ale i recenze, profily nebo rozhovory. 

Aaron's Party 

Rapper se proslavil zejména albem Aaron's Party (Come Get It), které vydal v roce 2000. O rok později vydal další album Oh, Aaron, za které získal platinovou desku. Carter se objevoval také v pořadech televizí Disney a Nickelodeon a účinkoval i ve více muzikálech.

Doporučeno
Umělá inteligence vytvořila track s Drakem a The Weekndem. Poslechni si skladbu, která boří internet Umělá inteligence vytvořila track s Drakem a The Weekndem. Poslechni si skladbu, která boří internet 18. dubna 2023 12:22

Carter později zůstal v povědomí veřejnosti zejména pro rodinné spory se sourozenci kvůli penězům. V roce 2011 nastoupil na protidrogové léčení, po jeho ukončení se vydal na turné do Kanady a v roce 2018 vydal své poslední studiové album Love.

Rapper v roce 2013 prohlásil osobní bankrot, důvodem byly jeho milionové dluhy, vysvětluje AFP. Dostal se také do problémů se zákonem za nebezpečnou jízdu autem a přechovávání omamných látek. V roce 2017 nastoupil na další protidrogové léčení kvůli údajné závislosti na lécích na spaní a antidepresivech.

Domů
Sdílet
Diskuse