Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2023 9:45
Čas čtení 0:41
Martin Adam Pavlík

Dagestánský influencer Hasbulla skončil za mřížemi

Dagestánský influencer Hasbulla skončil za mřížemi
Zdroj: Wiki Commons
ZAJÍMAVOSTI MMA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Jeho zatknutí vyvolalo na internetu velké vášně, dostal velkou podporu od fanoušků.

Jak informoval portál Red Corner MMA, dvacetiletého, stále populárnějšího influencera z Dagestánu Hasbullu Magomedova zatkli za porušení dopravních předpisů.

Spolu s partou řádil v autech v ulicích Dagestánu. Jezdili bezohledně a překáželi ostatním řidičům v jízdě. Policie vzala muže do vazby a obvinila je z několika přestupků. Skupinka údajně slavila svatbu svého kamaráda.


Hasbulla má na Instagramu více než 8 milionů followerů a je známý zejména v bojové komunitě, protože je dobrý kamarád bývalého krále lehké váhy v UFC Khabiba Nurmagomedova i jeho svěřence, současného šampiona Islama Makhacheva.

Podle portálu MMA Fanatik Hasbulla dokonce sám podepsal pětiletou smlouvu s největší MMA ligou, zatím je v plánu jeho mediální aktivita a účast na turnajích. Důvodem neobvyklého vzhledu Hasbully je genetická porucha, konkrétně nedostatek růstového hormonu.

Domů
Sdílet
Diskuse