Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
16. června 2023 13:17
Čas čtení 0:36
Veronika Dlesková

Na Netflixu má premiéru Extraction 2. V dlouho očekávaném snímku se vrátí Chris Hemsworth

Na Netflixu má premiéru Extraction 2. V dlouho očekávaném snímku se vrátí Chris Hemsworth
Zdroj: Netflix/The One
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023 NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Pokračování úspěšného snímku Extraction se v pátek dočkalo premiéry. Pustit si ho můžeš na Netflixu a čeká na tebe i jednadvacetiminutová scéna, která působí, jako by byla natočena v jednom záběru.

Extraction 2 připravovali tvůrci několik let. Režisérem snímku je opět Sam Hargrave a na diváky čeká minimálně tolik akce, kolik se jim dostalo v prvním dílu. V hlavní roli se opět objeví Chris Hemsworth jako bývalý voják a současný neohrožený žoldák Tyler Rake, který musí zachránit rodinu gruzínského gangstera z vězení. 

Film se z velké části natáčel v České republice a zapojilo se do něj i několik českých kaskadérů. Snímek se dočkal i české premiéry, která se odehrála minulou sobotu v pražském kině Lucerna a zúčastnil se jí i režisér Sam Hargrave. „Je skvělé být zpátky v Česku. Točil jsem na hodně místech po celém světě, ale musím říct, že Česká republika byla jedním z těch nejlepších,“ uvedl Hargrave během české premiéry. 

Součástí filmu je i jednadvacetiminutová sekvence, která působí, jako by byla natočena na jediný záběr. Ve skutečnosti je ale složena z více záběrů, které propojují téměř neviditelné střihy. Informuje o tom server Collider

Domů
Sdílet
Diskuse