Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. června 2023 14:37
Čas čtení 0:33
Veronika Dlesková

Soud obvinil Andrewa Tatea ze znásilnění a obchodování s lidmi

Soud obvinil Andrewa Tatea ze znásilnění a obchodování s lidmi
Zdroj: TASR/AP/Andreea Alexandru
ZAHRANIČÍ ANDREW TATE
Uložit Uložené

Mizogynní influencer a bývalý kickboxový zápasník Andrew Tate je oficiálně obviněn ze znásilnění a obchodování s lidmi. Kromě Tatea čelí obvinění i jeho bratr a dvě jejich spolupracovnice rumunského původu.

Andrew Tate čelí obvinění ze znásilnění, obchodování s lidmi a vytvoření zločinecké skupiny určené k sexuálnímu vykořisťování žen. Bratři Tateovi byli zadrženi loni v prosinci v rumunské Bukurešti. Do domácího vězení je soud propustil letos v březnu, jak jsme tě informovali v tomto článku.

Doporučeno
Andrew Tate byl propuštěn z vězení, svobodu si však zatím neužije Andrew Tate byl propuštěn z vězení, svobodu si však zatím neužije 1. dubna 2023 8:09

Podle obžaloby obvinění založili organizovanou zločineckou skupinu v roce 2021. S její pomocí se dopustili obchodování s lidmi, když oběti lákali pomocí slibů o lásce a manželství. Všichni čtyři obvinění veškerá nařčení odmítli. 

Rumunský soud má nyní 60 dní na prověření případu, než celou věc pošle k soudu. Soudní líčení ale nezačne ihned a očekává se, že se potáhne po dobu několika let. „Využijeme této příležitosti k tomu, abychom dokázali jejich nevinu,“ uvedl jménem obviněných mluvčí Tatea. Kromě výše zmíněných nařčení, jimž čelí všichni čtyři obžalovaní, soud zkoumá i individuální případy praní špinavých peněz a obchodování s nezletilými. 

Domů
Sdílet
Diskuse