Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
22. června 2023 v 19:15
Čas čtení 0:31
Radim Šlechta

Video: Mikýř a Vladimír Škultéty ve finále AZ-kvízu tě zaručeně pobaví. Dej si povedený speciál České televize

Video: Mikýř a Vladimír Škultéty ve finále AZ-kvízu tě zaručeně pobaví. Dej si povedený speciál České televize
Zdroj: Česká televize
NEWS ČESKÁ TELEVIZE
Uložit Uložené

Ve speciálním vydání slavné soutěže proti sobě opět stanuly známé české osobnosti. Podívej se, jak se jim dařilo.

Finále speciálu legendární soutěže AZ-kvíz je na světě. Ve vtipném vydání soutěže poměřili svoje znalosti Martin „Mikýř“ Mikyska a herec Vladimír Škultéty, známý například jako Čočkin ze seriálu Most! Kdo lítý boj nekonečného intelektu vyhrál, zjistíš ve videu níže.

Doporučeno
„Z kina odchází zdrcení, nemohou mluvit,“ toto jsou první reakce na Oppenheimera „Z kina odchází zdrcení, nemohou mluvit,“ toto jsou první reakce na Oppenheimera 22. června 2023 v 15:16

Česká televize pravidelně vysílá speciální vydání slavné vědomostní hry. Otázky z oblasti historie i současnosti kultury a umění zde dostávají známé osobnosti, které se v daných oblastech pohybují. V letošním vydání v základních kolech bojoval Mikýř s Albertem Romanuttim z kapely Bert & Friends a Vladimír Škultéty s Berenikou Kohoutovou.

ČT art kvíz bývá oproti tomu standardnímu o poznání uvolněnější a zpravidla se u něj dobře pobavíš. A pokud tě finále Mikýře a Vladimíra bavilo, můžeš se podívat i na starší ročníky s Petrem Markem z Midi Lidí, Jamesem Colem, Ventolinem nebo Terezou Dočkalovou.

Domů
Sdílet
Diskuse