Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Tipy na nejlepší přírodní koupání v celém Česku. Těchto sedm míst stojí za šplouch

Přírodní koupací biotop Malvíny v Třešti

I na koupacím biotopu Malvíny nedaleko centra Třeště na Jihlavsku se o čištění vody starají rostliny a filtrační substráty. Koupací plocha se dělí na plaveckou a mělkou část a celý areál je denně schopný přivítat až 600 lidí. Nechybí zde skluzavka a vodní atrakce jako chrliče nebo hřiby. Pro nejmenší návštěvníky je připravené dětské hřiště, pro větší pak to volejbalové. V budoucnu se má nabídka aktivit ještě rozšiřovat. Za poplatek si lze půjčit lehátko i slunečník.

Doporučeno
KVÍZ: Víš, jak vypadají znaky českých měst? Otestuj své znalosti KVÍZ: Víš, jak vypadají znaky českých měst? Otestuj své znalosti 7. září 2024 v 8:00

Praktické informace: Biotop Malvíny se nachází v Třešti v ulici Na Hrázi. V těsné blízkosti koupaliště je odstavná plocha pro přibližně sto aut. Za celodenní vstupné zaplatí dospělí 90 korun, děti starší patnácti let a senioři pak 45 korun. Vstupné se během dne postupně snižuje. Když si například vyrazíš zaplavat až po 18. hodině, bude tě to stát 40 korun. Více si můžeš přečíst na oficiálních stránkách.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 4 z 7
Domů
Sdílet
Diskuse