Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Kde v Praze sportovat zdarma nebo za hubičku? Máme pro tebe sedm skvělých letních tipů

Běh

Jasně, tenhle tip asi není žádný velký objev. Běhat se dá kdekoli a zdarma všude. Ne každého ale baví proplétat se mezi lidmi v přeplněném centru a vyhledává raději místa s větším množstvím zeleně – ať už menší parky přímo ve městě, nebo rozlehlejší místa na okraji Prahy.

Doporučeno
Thirty Seconds to Mars přivezli do Prahy hudební mišmaš. Show připomínala rockový nářez i diskotéku z Horní Dolní (Reportáž) Thirty Seconds to Mars přivezli do Prahy hudební mišmaš. Show připomínala rockový nářez i diskotéku z Horní Dolní (Reportáž) 16. května 2024 13:00

Pokud se třeba vydáš běhat do Havlíčkových sadů, tedy do parku na rozhraní Prahy 2 a Prahy 10, můžeš si v nich v rámci tréninku vyběhnout i pekelné schody. A protože s nimi máme zkušenost, víme, jak jejich zdolání bolí.

Praha, běhPraha, běhPraha, běh
Zobrazit galerii
(3)

Mezi oblíbená místa k běhu pak z míst bližších centru řadíme ještě klasiky, jako je Stromovka, Letenské sady nebo Parukářka. A pokud by ses chtěl*a městskému ruchu vyhnout ještě více, doporučit ti můžeme například Kunratický les, Prokopské údolí nebo lesopark Cibulka.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 7
Domů
Sdílet
Diskuse