Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. července 2023 16:46
Čas čtení 1:05
Radim Šlechta

Podívej se na trailer k filmu Wonka, hlavní roli hraje Timothée Chalamet. Co vzkázal Hughu Grantovi?

Podívej se na trailer k filmu Wonka, hlavní roli hraje Timothée Chalamet. Co vzkázal Hughu Grantovi?
Zdroj: Apple TV+/Warner Bros. Discovery
NEWS FILMY 2023 TIMOTHÉE CHALAMET
Uložit Uložené

Timothée Chalamet jako Wonka dorazí do kin 15. prosince.

Snímek Wonka z univerza Roalda Dahla přijde do kin 15. prosince letošního roku. Výstředního majitele továrny na čokoládu si zahraje Timothée Chalamet. První fotky už jsou na světě a lidé na sociálních sítích reagují poměrně rozpačitě.

Tady se podívej i na celý trailer k filmu: 

Doporučeno
Tvoje máma je noční můra! Přišla v noci je nejpříjemnější překvapení české komedie za dlouhou dobu Tvoje máma je noční můra! Přišla v noci je nejpříjemnější překvapení české komedie za dlouhou dobu 11. července 2023 11:00

Ukázky vizuálu z připravovaného filmu Wonka zveřejnil twitterový účet Pop Crave. Oblíbený herec Chalamet se na nich objevuje v na první pohled ne zcela okouzlující podobě. „Jak to můžu ‚odvidět‘?“ ptá se uživatelstvo Twitteru s tím, že první pohled do továrny na čokoládu vypadá lacině a nepovedeně.

Anketa:
Komu dát na Tinderu swipe doprava?
Chalametovu Wonkovi.
Random umpa-lumpovi.
Chalametovu Wonkovi.
57 %
Random umpa-lumpovi.
43 %

Nabízí se otázka, jestli herce nepostihla známá „kletba Kardashianek“, která tvrdí, že všechny jejich partnery dřív nebo později stihne smůla. Chalamet momentálně chodí s Kylie Jenner, těžko říct, zda už se podle přijetí Twitterem tato kletba neprojevuje.

Tvůrčí tým čeká ještě mnoho práce a finální verdikt budeme moci vynášet až na konci roku. Režisér a spoluautor nového Wonky Paul King si Timothého jako Willyho chválil. Podle něj je Chalamet fenomenální herec a ikonickou postavu ztvárnil úspěšně.

Doporučeno
Cardi B dala dceři k pátým narozeninám legendární kabelku v hodnotě tvého ročního platu Cardi B dala dceři k pátým narozeninám legendární kabelku v hodnotě tvého ročního platu 11. července 2023 16:02

„Myslím, že na jeho výkonu je pozoruhodné nejen to, že je vtipný, rošťácký a také docela tajemný, přesně jako Willy Wonka, kterého budou lidé znát, ale také to, že do role vnáší takové srdce a je to skvělý herec,“ řekl King v rozhovoru pro People.

Kromě Timothého se ve filmu objeví například slavný britský herec Hugh Grant, který si zahraje roli malého umpa-lumpy. Právě na něj Timothée naráží ve svém tweetu, který ihned po vypuštění nového traileru zveřejnil. Vystačil si se čtyřmi „slovy“. 




Domů
Sdílet
Diskuse