Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2023 13:42
Čas čtení 0:18
Ilona Hobzová

Obrazem: Pomocí umělé inteligence jsme stvořili nové druhy zvířat. Koukni na žrase nebo zlotýla

Obrazem: Pomocí umělé inteligence jsme stvořili nové druhy zvířat. Koukni na žrase nebo zlotýla
Zdroj: Midjourney/Alena Julie Novotná
ZAJÍMAVOSTI UMĚLÁ INTELIGENCE ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Jeden blábolivý druh posíláme i známému českému herci.

Umělá inteligence dokáže zajímavé věci. Například Reddit s její pomocí nedávno vytvořil maskoty evropských států včetně toho českého, vznikla také série nejkrásnějších mužů podle zemí. 

Doporučeno
Pláž poblíž Rio Grande v Argentině zaplavily penisové rybky. Není to ale zas taková sranda, jak by se mohlo zdát Pláž poblíž Rio Grande v Argentině zaplavily penisové rybky. Není to ale zas taková sranda, jak by se mohlo zdát 21. července 2023 13:00

Refresher se nechal inspirovat novinářem Spencerem Althousem, který pomocí platformy Midjourney spojil 34 zvířat a vytvořil nové druhy. Vznikl mu tak například zion (hybrid zebry a lva), ostraffe (hybrid pštrosa a žirafy) nebo picken (hybrid prasete a kuřete). My jsme si nechali pomocí Midjourney vygenerovat vlastní zvířecí druhy, pokochat se jimi můžeš v galerii:

Žrase –⁠ spojení žraloka a prasete.Žiraleon –⁠ spojení žirafy a chameleona.Želvikata –⁠ spojení želvy a surikatyKočkopes (Sphynx a buldok).
Zobrazit galerii
(8)
Domů
Sdílet
Diskuse