Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2023 11:10
Čas čtení 0:36
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Messi se na stadionu postaral o hotové šílenství. V debutovém zápase za Inter Miami vstřelil vítězný gól

VIDEO: Messi se na stadionu postaral o hotové šílenství. V debutovém zápase za Inter Miami vstřelil vítězný gól
Zdroj: Youtube/Major League Soccer
SPORT FOTBAL LIONEL MESSI
Uložit Uložené

Argentinec vstřelil vítězný gól v nastaveném čase.

Lionel Messi má za sebou pohádkový debut v Americe. Po přestupu z PSG hned v prvním zápase v dresu Inter Miami vstřelil vítězný gól a postaral se o výhru svého nového týmu, informuje ABC News.

Ve čtvrté minutě nastaveného času argentinská superhvězda skórovala z přímého kopu. Messi pověstnou levačkou lehce přestřelil zeď, míč umístil nekompromisně rovnou do pravého horního rohu a v publiku se spustilo pořádné oslavné šílenství.

Doporučeno
Shem Rock exkluzivně: Byl jsem 10 let na útěku. Vězení bych nepřál nejhoršímu nepříteli Shem Rock exkluzivně: Byl jsem 10 let na útěku. Vězení bych nepřál nejhoršímu nepříteli 20. července 2023 15:00

V zahajovacím zápase Ligového poháru tak Inter Miami zvítězil nad mexickým klubem Cruz Azul 2:1. Messi přitom v debutovém zápase nenastoupil v původní sestavě. Na hřiště naběhl až v 54. minutě, kdy vystřídal osmnáctiletého záložníka, svého argentinského krajana Benjamina Cremaschiho.


„Chci poděkovat všem divákům. Cítím se tady velmi vítán, takže jsem velmi šťastný, že jim to můžu vrátit tímto vítězstvím,“ řekl Messi. „Věděl jsem, že je to poslední šance. Snažil jsem se jako vždy a brankáři se naštěstí nepodařilo získat míč,“ dodal k přímému kopu.

Domů
Sdílet
Diskuse