Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
27. července 2023 12:34
Čas čtení 0:36
Veronika Dlesková

Puffíkem s Lanou Del Rey proti summertime sadness? Zpěvačka si potáhla od fanynky a boří internety

Puffíkem s Lanou Del Rey proti summertime sadness? Zpěvačka si potáhla od fanynky a boří internety
Zdroj: Instagram/@lanadelreybr
HUDBA LANA DEL REY
Uložit Uložené

Americká zpěvačka Lana Del Rey v posledních dnech plní titulky světových médií. Kromě její nové práce ve Waffle House v americké Alabamě se tento týden na Twitteru objevilo video, ve kterém si užívá vape s jednou ze svých fanynek.

Na Twitteru se objevilo video, ve kterém Lana Del Rey ochutnává vape jedné ze svých fanynek. „Je to dobrý?“ ptá se fanynka, která zpěvačce dala vape ochutnat. „Jojo,“ odpovídá jí Lana. Příspěvek už na sociální síti vidělo přes milion uživatelů. 

Není to poprvé, co se Lana Del Rey v poslední době objevila v nejúspěšnějších trendech na sociálních sítích. V minulém týdnu se po internetu začaly šířit fotografie, které zpěvačku zachycují v pracovní uniformě podniku Waffle House ve Florence v americkém státě Alabama. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelreybr)

Podle webu CNN tam Lana pracuje jako servírka. V jiném příspěvku, který fanynka Lany Del Rey sdílela na Facebooku, píše: „Říct, že jsem u vytržení, je slabé slovo. Jsem fanynkou Lany více než deset let, takže potkat ji dnes bylo šílené!“

Domů
Sdílet
Diskuse