Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2023 15:29
Čas čtení 0:36
Tereza Šnajdrová

Love Island se vrací na televizní obrazovky. Získej Golden Ticket a dostaň se do vily i ty

Love Island se vrací na televizní obrazovky. Získej Golden Ticket a dostaň se do vily i ty
Zdroj: se souhlasem TV Nova
ZAJÍMAVOSTI ČESKO LOVE ISLAND
Uložit Uložené

Na televizní obrazovky se vrací populární reality show Love Island. Ty se můžeš stát její součástí.

TV Nova nabízí možnost přeskočit castingy a přijít přímo do vily na Kanárských ostrovech, kde už bude jen na tobě, zda si najdeš lásku, nebo ne. Co pro to musíš udělat? Stačí svou energií okouzlit účastnictvo minulých řad a získat Golden Ticket, který ti zajistí místo ve vile. „Rozhodně se budeme rozhodovat podle energie, která z člověka bude vyzařovat,“ říká Gabriela Gášpárová.

Doporučeno
Petr Havránek z Love Islandu: Jediné místo bez kamer bylo Hideaway. V případě potřeby jsme mohli vyhledat psychologa (Rozhovor) Petr Havránek z Love Islandu: Jediné místo bez kamer bylo Hideaway. V případě potřeby jsme mohli vyhledat psychologa (Rozhovor) 2. prosince 2021 7:00

Petr Havránek, Gabriela Gášpárová, Vilém Šír, Denisa Valová, Kryštof Novák, Martin Kočí a Lucie Nováková budou společně obrážet české a slovenské festivaly a vybírat ty nejenergičtější z vás, kterým mohou udělit Golden Ticket.

Na bývalé „loveislanďáky“ můžeš narazit 5. srpna na akci High Jump a 11. srpna na hudebním festivalu Grape. 

K dispozici budou pouze dva Golden Tickety, a pokud chceš jeden z nich získat a vyhnout se tak castingům, neváhej a zamiř na zmíněné fesťáky. Nenech si ujít tuhle jedinečnou příležitost, jak najít tu pravou nebo toho pravého.

Domů
Sdílet
Diskuse