Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2021 7:00
Čas čtení 9:03
Tereza Šnajdrová

Petr Havránek z Love Islandu: Jediné místo bez kamer bylo Hideaway. V případě potřeby jsme mohli vyhledat psychologa (Rozhovor)

Petr Havránek z Love Islandu: Jediné místo bez kamer bylo Hideaway. V případě potřeby jsme mohli vyhledat psychologa (Rozhovor)
Zdroj: se souhlasem Petra Havránka
REFRESHER
Uložit Uložené

S Petrem Havránkem o lásce, účasti v reality show Love Island i o modelingu, kterému se věnuje již 10 let.

Petr Havránek se již více než 10 let věnuje modelingu. Jeho tvář můžeš znát například z přehlídkových mol Dolce & Gabbana či z kampaně adidas originals. S příchodem pandemie koronaviru se Petrovy dny stávaly čím dál nudnějšími, a proto se rozhodl přihlásit se do reality show Love Island. Tam našel lásku, přátelství a zažil něco, co nikdo z nás nedokáže pochopit.

Společně jsme si povídali právě o pořadu Love Island, lásce, mezilidských vztazích, psychice i o tom, co je na práci modela nejnáročnější a kam budou jeho kroky směřovat dál.

Doporučeno
Laura z Love Islandu: Jsme obyčejní lidé, kteří si na nic nehráli. Peníze vložíme do společného bydlení Laura z Love Islandu: Jsme obyčejní lidé, kteří si na nic nehráli. Peníze vložíme do společného bydlení 25. listopadu 2021 14:30

Našel jsi na Love Islandu to, pro co jsi tam přišel?

Od začátku jsem říkal, že tam jedu z dvou hlavních důvodů. Jedním byla pandemická nuda, kdy jsem chtěl zažít něco nového a druhým byla zkušenost. Chtěl jsem vědět, jaké to je účastnit se reality show, natáčet takový projekt, a to, že bych tam ještě mohl najít někoho, jako je Gabča, je obrovský bonus. Na Love Islandu jsem tedy získal mnohem více, než jsem očekával a když ještě přičtu bonus v podobě Vildy? V soutěži jsem našel nejen Gabču, ale i skvělého kamarádu Vildu. Úplně to předčilo moje očekávání.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený PETR HAVRÁNEK (@petr_havranek)

Ve většině vztahů to funguje tak, že se lidé nejdříve vídají, vidí se jednou za týden, pak se schází 3x týdně, pokud spolu nebydlí a my jsme spolu byli 24 hodin denně, 2 měsíce

Tvým prvotním záměrem tedy nebylo najít si tam lásku?

Už od začátku jsem byl otevřený všemu, ale nevěřil jsem, že to může být až takto silné. Nevěřil jsem, že tam můžou během krátké doby vzniknout takto pevné vazby, silné vztahy… Je to až neuvěřitelné. Ten, kdo něco takového neprožil, to asi nedokáže úplně pochopit, ale ty dva měsíce, které jsme spolu strávili, jsou skoro jako bychom spolu byli rok.
 
Ve většině vztahů to funguje tak, že se lidé nejdříve vídají, vidí se jednou za týden, pak se schází 3x týdně, pokud spolu nebydlí a my jsme spolu byli 24 hodin denně, 2 měsíce (smích). Člověk toho druhého dokonale pozná a je to vážně hustý.

Lezli jste si někdy na nervy?

Překvapuje mě, že v párech vůbec, minimálně tedy já a Gabča jsme neměli žádnou ponorku či jiný problém. To, že jsme si občas trochu lezli na nervy s ostatními účastníky, je pochopitelné, protože jsme tam byli zavření a neměli jsme moc kam utéct. Vždy to ale bylo v rámci možností v pohodě, nevznikl žádný mega konflikt a pořád je tedy dost překvapivé, že se z toho někdo nezbláznil.

Doporučeno
Česko-slovenské Too Hot to Handle? Navštívili jsme vilu na ostrově, kde natáčejí novou reality show, taková budou pravidla Česko-slovenské Too Hot to Handle? Navštívili jsme vilu na ostrově, kde natáčejí novou reality show, taková budou pravidla 15. září 2021 14:30

Jak na tvoji účast v Love Islandu reagovala rodina a přátelé?

Kamarádi z toho měli srandu, ačkoliv jeden můj dobrý kamarád je absolutní milovník Love Islandu a v podstatě mě tam vyslal jako svého vojáka do boje (smích). Mamka je zvyklá, že stále vymýšlím takové šílenosti, takže ji to nepřekvapilo. Vždy, když za ní s něčím přijdu, tak si klepe na čelo, co jsem to zase vymyslel za blbost, ale vždy mě podporuje. I v tomto případě mi řekla, že z toho sice není nadšená, ale co jí zbývá. Všichni to brali v pohodě a ono vlastně ani o nic nejde. Je to svým způsobem úlet, ale na druhou stranu proč ne.

Byl jsem zvyklý projevovat lásku například objetím a neměl jsem potřebu ventilovat ji slovně. Nyní ale city dokážu lépe analyzovat, popsat i vyjádřit

Co ti účast v seznamovací reality show dala a co ti naopak vzala?

Na Love Islandu jsme hodně rozebírali vztahy, analyzovali jsme je, museli jsme o nich mluvit a s verbálním vyjadřováním citů jsem dřív měl velký problém. Byl jsem zvyklý projevovat lásku například objetím a neměl jsem potřebu ventilovat ji slovně. Nyní ale city dokážu lépe analyzovat, popsat i vyjádřit, což mi zpočátku přišlo velmi nepřirozené, ale nyní to vnímám jako velké plus.
 
A co mi to vzalo? Vlastně vůbec nic. Vzalo mi to dva měsíce času, ale vůbec toho nelituji, takže to neberu jako něco negativního.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený PETR HAVRÁNEK (@petr_havranek)

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 107041 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Zda by šel do reality show znovu
  • Jak psychicky náročný byl pobyt ve vile
  • Co je pravdy na spekulacích, že produkce zasahovala do toho, koho si vyberou nové bombshells
  • S kým z vily si nejvíce sedl
  • Co plánuje do budoucna
Domů
Sdílet
Diskuse