Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2023 13:57
Čas čtení 0:41
Adriana Královičová

FOTO: „Jediná Tesla, kterou si můžu dovolit.“ Musk představil kartonový domeček pro kočky, stojí pár stovek

KULTURA
Uložit Uložené

Pokud jsi chtěl*a potěšit svoji kočku, máš smůlu. Výrobek je prozatím určený pouze pro čínský trh.

Tesla začala na svém čínském e-shopu prodávat nový, poněkud „bizarní“ produkt. Má potěšit zejména kočky, neboť se jedná o kartonový domeček pro domácí mazlíčky, který může sloužit i jako jejich toaleta.

Pokud ti jeho design připadá povědomý, nemýlíš se. Nezapře inspiraci v připravovaném elektrickém pick-upu Tesla Cybertruck. Nechybí mu samozřejmě ani logo značky. „Moje kočka to potřebuje! Je to jediný produkt Tesly, který si můžu dovolit,“ vtipkuje jeden z fanoušků na Twitteru.

„Má futuristický tvar polootevřené kočičí toalety, do níž je vložen silný vlnitý papír, který uspokojuje každodenní potřeby koček,“ píše Tesla na svých stránkách. Tesla dále uvádí, že domeček tvoří několik vrstev a materiál je odolný proti vlhkosti. Zájemci si jej objednají v rozloženém stavu a budou si jej muset doma postavit sami. Měří lehce přes půl metru a stojí v přepočtu zhruba 300 korun. 

Tesla, elon musk, dizajnTesla, elon musk, dizajnTesla, elon musk, dizajn
Zobrazit galerii
(3)

Dům je jedním z nejnovějších produktů kolekce Tesla Life, která se zaměřuje na oblast životního stylu na čínském trhu. V ní mohou fanoušci značky nakupovat nápoje, outdoorové sportovní doplňky, oblečení a nyní i doplňky pro domácí mazlíčky.

Domů
Sdílet
Diskuse