Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
16. srpna 2023 6:48
Čas čtení 0:34
Kuni Nguyenová

Ženich vymáchal nevěstě obličej ve svatebním dortu. Ta šla a okamžitě zažádala o rozvod

Ženich vymáchal nevěstě obličej ve svatebním dortu. Ta šla a okamžitě zažádala o rozvod
Zdroj: Pexels/Eugenia Remark
NEWS
Uložit Uložené

Na svatbě se odehrál incident, který novomanželka zkrátka neskousla.

Žena se americkému online magazínu Slate svěřila s tím, jak jeden hloupý vtip proměnil její vysněnou svatbu v noční můru. Informuje o tom server Indy 100

​„Nikdy mi na svatbě moc nezáleželo, ale nebránila jsem se tomu. Takže když mě můj přítel v roce 2020 požádal o ruku, rozhodla jsem se do toho jít. Organizaci svatby jsme si rozdělili,“ přiblížila.

Doporučeno
Američanka si myslela, že chodí s nejvíc hot týpkem ze Stranger Things. Rozvedla se a poslala podvodníkovi téměř čtvrt milionu Američanka si myslela, že chodí s nejvíc hot týpkem ze Stranger Things. Rozvedla se a poslala podvodníkovi téměř čtvrt milionu 17. srpna 2023 12:12

Měla pouze jediné přání – aby manžel nic neprováděl s dortem. Ten však její slova nevzal příliš vážně a přesně to, co nechtěla, udělal. „Popadl mě zezadu za hlavu a strčil mi obličej do dortu. Měl to celé naplánované, protože měl v záloze za dort cupcakes,“ popsala žena.

Šokovaná nevěsta po tomto incidentu přehodnotila svůj vztah, ačkoliv jí to blízké okolí rozmlouvalo. „Druhý den jsem mu řekla, že jsme skončili.“ Příběh se brzy rozšířil i na fóru Reddit Wedding Shaming, kde lidé její rozhodnutí podpořili.

Domů
Sdílet
Diskuse