Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2023 v 13:35
Čas čtení 1:46
Tereza Patočková

Ženě přišla před obřadem zpráva, že ji nastávající podvádí. Přečetla mu ji před oltářem místo svatebního slibu

Ženě přišla před obřadem zpráva, že ji nastávající podvádí. Přečetla mu ji před oltářem místo svatebního slibu
Zdroj: freepic.diller/Freepik/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Casey si plánovala svůj velký den a jako každá nevěsta se nemohla dočkat chvíle, kdy řekne ano svému nastávajícímu. Jedna SMS zpráva několik hodin před svatbou vše změnila.

„S Alexem jsme spolu byli šest let. Okamžitě jsem cítila, že on je ten pravý. Naše rodiny se spřátelily, naše životy se propletly a já věřila, že budeme žít šťastně až do smrti. Poslední noc svého svobodného života jsem trávila s nejlepšími přáteli v nablýskaném hotelovém pokoji,“ řekla Casey pro portál Bodyandsoul, který její příběh přinesl.

Casey si užívala společnost svých nejbližších, když jí z druhého konce pokoje zazvonil telefon. Zpráva, která jí přišla, ale nebyla jako ostatní gratulace a přání štěstí a lásky. „Tahle esemeska nás všechny překvapila a v mžiku změnila všechno, co jsem roky plánovala,“ říká Casey.

Doporučeno
Ženich vymáchal nevěstě obličej ve svatebním dortu. Ta šla a okamžitě zažádala o rozvod Ženich vymáchal nevěstě obličej ve svatebním dortu. Ta šla a okamžitě zažádala o rozvod 16. srpna 2023 v 6:48

Zpráva byla sérií snímků obrazovky z čísla, které Casey neznala. V doprovodné zprávě dotyčná psala: „Nevzala bych si ho. A ty jo?“ „Snímky obrazovky byly z rozhovorů mezi mým budoucím manželem a jinou ženou. Byla jich spousta, včetně selfie dvojice. Zprávy byly datovány od několika měsíců až po několik dní před svatbou. Můj mozek si prostě nedokázal spočítat, co se děje. O pravosti zpráv jsem neměla pochyb. Prostě jsem to věděla,“ říká Casey.

„Jsi o tolik lepší než moje přítelkyně, nemůžu se dočkat, až budu v tobě,“ stálo například v SMS zprávách. 

„Každé slovo bylo jako bodnutí dýkou do srdce a do svatby zbývaly jen hodiny. Jak jsem to mohla zrušit, když už všichni přijeli a všechno bylo zaplacené?“ pokládala si Casey všemožné otázky, zatímco její družičky vymýšlely plán. 

Všichni se nakonec pokusili jít spát. „Nezamhouřila jsem oči na jedinou minutu, a když se konečně rozednilo, vzbudila jsem holky a oznámila jim své rozhodnutí ve svatbě se bude pokračovat a u oltáře všem řeknu, co je zač,“ pokračuje ve vyprávění Casey. 

Když Alex u oltáře uviděl Caseyin obličej, hned pochopil, že takhle nevypadá nadšená žena ve svůj velký den. Ještě ale netušil, co všechno přijde. 

Doporučeno
Američanka si myslela, že chodí s nejvíc hot týpkem ze Stranger Things. Rozvedla se a poslala podvodníkovi téměř čtvrt milionu Američanka si myslela, že chodí s nejvíc hot týpkem ze Stranger Things. Rozvedla se a poslala podvodníkovi téměř čtvrt milionu 17. srpna 2023 v 12:12

„Zdá se, že Alex není tím, za koho jsem ho považovala,“ zvolala Casey na celý kostel. Davem proběhla vlna šoku a Alex se ji pokusil chytit za ruce, ona ale odhodila květiny a z telefonu v ruce začala předčítat všechno, co jí v předvečer svatby přišlo. „Přečetla jsem každou zprávu, kterou mi poslala. S každým slovem Alex v obličeji ztrácel barvu víc a víc. Neměl na to co říct. Vypotácel se z kostela a jeho rodina se na něj jen zděšeně dívala,“ říká Casey.

„Mám vás všechny ráda, a i když je to hrozné, nelituju toho, že tu všichni jste. Dnes nebude svatební hostina, ale místo toho se bude slavit upřímnost, hledání opravdové lásky a následování svého srdce, i když to někdy bolí,“ pronesla nevěsta ve své závěrečné řeči. „Rozhodně to nebyl svatební den, jaký jsem si naplánovala, ale nakonec to byla skvělá párty,“ končí Casey svoje vyprávění. 

Anketa:
Zachoval*a by ses na místě Casey stejně? 
Ne, podvádí každý. 
Ano, udělala to dobře.
Ne, podvádí každý. 
6 %
270 Hlasů
Ano, udělala to dobře.
94 %
4132 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse