Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. srpna 2023 6:19
Čas čtení 1:02
Jana Chovancová

Neymar má v Saúdské Arábii vysoké nároky: chce osm aut, tři sauny a plnou lednici džusu

Neymar má v Saúdské Arábii vysoké nároky: chce osm aut, tři sauny a plnou lednici džusu
Zdroj: Instagram/neymarjr
OSOBNOSTI NEYMAR
Uložit Uložené

Brazilská hvězda chce svůj pobyt v Saúdské Arábii přetavit v obrovský luxus.

Dvaatřicetiletý Neymar je s Karimem Benzemem největší hvězdou, která se v létě stěhuje do Saúdské Arábie. Neymar si chce svůj pobyt zřejmě učinit co nejvíce pohodlným. Na povrch vypluly informace o tom, co vše požaduje ve svém novém domě. Píše o tom britský bulvár The Sun.

Brazilského útočníka prodali z francouzského PSG saúdskoarabskému klubu Al-Hilal za zhruba 90 milionů eur (asi 2,1 miliardy korun), kontrakt s ním podepíše na dvě sezóny. Na Arabském poloostrově si hráč údajně za dva roky vydělá až 160 milionů eur (asi 3,8 miliardy korun) a oblékat bude i nadále dres s číslem 10. 

Luxusní auta i plná lednička 

Podle informací Neymar majitele týmu Al-Hilal požádal dohromady o osm aut. Mají být mezi nimi čtyři mercedesy třídy G, dodávka Mercedes s řidičem, který by měl být k dispozici nepřetržitě každý den, a další tři luxusní auta pro sebe. Fotbalista však při výběru nešetřil a vybral si Bentley Continental GP, Aston Martin DBX a Lamborghini Huracan, které dohromady stojí téměř 600 tisíc eur (asi 14,4 milionu korun).

Kromě drahých aut požádal, aby byl vždy v ledničce jeho oblíbený džus Açaí, ale také nápoj Guarana pro přátele a rodinu. Ve svém novém domě si také vyžádal tři sauny, pět pracovníků na plný úvazek včetně pomocného kuchaře, jenž by pomáhal jeho osobnímu kuchaři z Brazílie, a dva lidi, kteří se mají starat o úklid.

Zdroj hovoří nejen o luxusním majetku, o který hvězda žádá. Chtěl prý také, aby všechny náklady za jeho pobyty v hotelích, jídla v restauracích a výlety do míst, která bude navštěvovat během volných dnů, hradili majitelé Al-Hilal.

Domů
Sdílet
Diskuse