Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Podzimní bundy pro malý i velký rozpočet: 15 modelů, které v nadcházející sezoně ozvláštní tvůj look

Kenzo

Stylový kousek z dílny Kenzo je navržen pro ženy i muže. Bomber v modré barvě s lesklým „saténovým“ povrchem má barevné aplikace ve tvaru srdce. Pánská verze je doplněna také o kožešinu kolem krku a vyjde tě na 890 eur. Dámská verze je o 100 eur levnější.

jesenné bundy, móda, oblečeniejesenné bundy, móda, oblečeniejesenné bundy, móda, oblečeniejesenné bundy, móda, oblečenie
Zobrazit galerii
(8)

Axel Arigato

Fleecová bunda značky Axel Arigato se ti bude hodit do chladnějších podzimních dnů. Dámský model nás zaujal hnědou koženou malou kapsou a hnědými knoflíky. Na pánské bundě najdeš velký nylonový detail. Trendy kousek má nastavitelné stahovací šňůrky na lemu a černý zip. Dámská verze stojí 285 eur, pánský model 265 eur.

jesenné bundy, móda, oblečeniejesenné bundy, móda, oblečeniejesenné bundy, móda, oblečeniejesenné bundy, móda, oblečenie
Zobrazit galerii
(8)
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 5 z 7
Domů
Sdílet
Diskuse