Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Podzimní bundy pro malý i velký rozpočet: 15 modelů, které v nadcházející sezoně ozvláštní tvůj look

Acne Studios 

Jak vidíš, hnědá barva je opravdu v kurzu. Pokud se chceš procházet po ulicích v tom nejstylovějším kousku, můžeš sáhnout po „puffy“ bundě od Acne Studios. Má jednoduchý design zapínání na zip, balonové rukávy a kratší střih. Nechybí boční kapsy a nenápadný nápis na zadní straně. Cena je sice vyšší, ale taková láska na první pohled podle nás za 690 eur stojí.

jesenné bundy, oblečenie, módajesenné bundy, oblečenie, módajesenné bundy, oblečenie, módajesenné bundy, oblečenie, móda
Zobrazit galerii
(4)

Lemaire

Nezapomněli jsme ani na milovníky elegance. Jako další na našem seznamu máme totiž designérskou značku Lemaire, která v rámci své kolekce fall/winter 2023 nabízí opravdu široké množství kabátů pro muže i ženy. Jejich cena však může zabolet. Našeho favorita poznáte podle pásku a dřevěných knoflíků na netradiční způsob zapínání. Elegantní kabát pod zadek v hnědé barvě koupíš na stránce značky za 1 190 eur. Pánský model Lemaire nabízí v delší verzi, avšak jinak je jeho design stejný. Stojí 1 490 eur.

jesenné bundy, móda,oblečeniejesenné bundy, móda,oblečeniejesenné bundy, móda,oblečeniejesenné bundy, móda,oblečenie
Zobrazit galerii
(6)
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 6 z 7
Domů
Sdílet
Diskuse