Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
„Dosáhnu orgasmu za minutu.“ Češek a Čechů jsme se zeptali, jaká je jejich nejoblíbenější sexuální pomůcka
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

„Tohle bude možná trochu kontroverzní, ale já mám nejradši klasiku – tedy připínací penisy. Abych věci uvedl na pravou míru, jsem hetero, ale experimentování v sexu jsem velmi otevřený. Prostě mám jednou za čas rád, když mě partnerka pořádně vojede. Problém je ale ten, že ne všem ženám je něco takového po chuti a najít tak nějakou, která by mi to udělala strap-onem, je jako hledat jehlu v kupce sena.“ Lukáši, to je v pořádku a přejeme ti, ať v budoucnu narazíš na více otevřených žen.

sex
Zdroj: Sexshopik/propagační materiál

Skleněné dildo nebo hlavice od sprchy? Orgasmus zaručen

Mezi odpověďmi se pak také často vyskytovaly sexuální pomůcky jako Womanizer, vibrátor AkuWand 2, pulzátor Stronic Real od Fun Factory nebo Venušiny kuličky, které ti podle Češek a Čechů přinesou nejen potěšení, ale mají i zdravotní výhody. Nepřekvapující pak byla také sprchová hadice, tedy proud vody. Ten je podle respondenstva efektivní, příjemný, a navíc člověk ušetří, protože nemusí nic kupovat.

Nejvíce se mi osvědčilo skleněné dildo. Je jednoduché a nahrazuje mi pocit penisu ve vagíně.

Co nás však ještě zaujalo, byla odpověď týkající se skleněného dilda. O tu se s námi podělila 40letá Lucie. „Vyzkoušela jsem už desítky sexuálních pomůcek, ale nejvíce se mi osvědčilo skleněné dildo. Je jednoduché a nahrazuje mi pocit penisu ve vagíně, který mi, když nemám partnera, chybí,“ popsala.

Doporučeno
Od kamenných dild přes koňské žíně k dráždění klitorisu až po dálkově ovládané vibrátory. Taková je historie sexuálních pomůcek Od kamenných dild přes koňské žíně k dráždění klitorisu až po dálkově ovládané vibrátory. Taková je historie sexuálních pomůcek 25. února 2023 15:11

Právě o pomůckách ze skla jsme si totiž v minulosti povídali s Adélou Stoulilovou, spoluzakladatelkou značky prémiových sexuálních pomůcek ONNA Lifestyle. Rozhovor si můžeš přečíst u nás na webu.

dido
Zdroj: Refresher/Matyáš Antala

Je v pořádku spoléhat jen na penis. Ale nevíš, o co přicházíš

Do anonymního dotazníku se zapojili také lidé, kteří žádnou sexuální pomůcku nevlastní, neláká je to a naprosto jim stačí partner*partnerka. Toto je sice anketa o těch nejlepších sex toys, ale chceme, abys věděl*a, že je normální i to, pokud tě takové věci nelákají.

Žádný předmět mi nenahradí mužský penis. Možná je to tím, že vyžaduji emocionální propojení.


„Sexuální pomůcky nepoužívám. Preferuji se uspokojovat rukou. Žádný předmět mi nenahradí mužský penis. Možná je to tím, že vyžaduji emocionální propojení, které mi obyčejný kus plastu nemůže poskytnout. Raději budu promiskuitní nežli mít v šuplíku hračkárnu. Prostě chci jen péro, péro, péro,“ svěřila se pro Refresher Petra, 32 let.

Některým lidem prostě k uspokojení stačí partner*partnerka, jiní si vystačí sami a další zase upřednostňují sexuální pomůcky. Jak se říká, sto lidí, sto chutí. A v sexu to platí dvojnásob.

Doporučeno
Jak dosáhnout intenzivnějšího orgasmu a zabránit předčasné ejakulaci? Pomůže ti edging Jak dosáhnout intenzivnějšího orgasmu a zabránit předčasné ejakulaci? Pomůže ti edging 18. července 2023 6:00
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse