Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2023 10:52
Čas čtení 0:45
Ilona Hobzová

VIDEO: Zaboxujeme si? Sylvester Stallone a papež František si zavtipkovali během audience

VIDEO: Zaboxujeme si? Sylvester Stallone a papež František si zavtipkovali během audience
Zdroj: Vatican Media via Vatican Pool/Getty Images
ZAHRANIČÍ PAPEŽ FRANTIŠEK SYLVESTER STALLONE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Papež František se ukázal jako velký fanoušek slavného herce a jeho filmů.

Představitel Rockyho ze stejnojmenné série se s papežem setkal v pátek během audience ve Vatikánu, společně se svou manželkou Jennifer, dcerami Sophií, Sistine a Scarlet a bratrem Frankem. Sylvester Stallone papeže během setkání z legrace vyzval, aby si zaboxovali. 

Papež vtípek opětoval

Herec na zveřejněných záběrech papeži Františkovi nejprve poděkoval za to, že si na něj a jeho rodinu udělal ve svém nabitém programu čas. Uvedl, že si všichni přijetí velmi váží. „Jsem poctěn. Na vašich filmech jsme vyrůstali,“ odpověděla mu hlava církve. „Jste připraven? Boxujeme,“ zavtipkoval následně Stallone a zvednutými pažemi naznačil boxerské údery. Pobavený papež se k herci přidal a i on naznačil boxerské gesto.

Stallone Vatikán navštívil jen několik dní před uvedením svého nového filmu, který má premiéru 16. září na závěrečném večeru filmového festivalu v Torontu. Dokument s názvem Sly je označován jako intimní pohled na raný život akční hvězdy a zároveň jako reflexe jeho dlouholeté kariéry.

Sedmasedmdesátiletý herec se sice narodil ve Spojených státech, ale má i italské kořeny – jeho otec pocházel ze Sicílie a do USA emigroval. Kromě snímků o Rockym se Stallone proslavil také jako válečný veterán Rambo ve stejnojmenné filmové sérii.

Domů
Sdílet
Diskuse