Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Voň jako polobůh: Šest brutálních parfémů pro muže, které musíš vyzkoušet

Trudon Mortel Noir

Silný a harmonický parfém Mortel Noir připomíná dotek kůže na kůži. Je hřejivý a přímo erotický, spojuje černý pepř z Madagaskaru s kadidlem ze Somálska, myrhou a jemnými květy. Okouzlující vůni si však nemusíš nechávat jen pro valentýnské večeře, myslíme si, že mužům sluší i při jiných aktivitách. To, že by v ideálním případě měl tuto vůni nosit jen nahý člověk, je subjektivní pohled na věc.

Orientální, bylinková a trošku těžší vůně je ideální pro nadcházející chladnější měsíce.

Cena: 6650 Kč / 100 ml

Trudon
Zdroj: Trudon

Ourside Dusk

Tato vůně se odvíjí podobně jako dokonalý soumrak. Začíná to šťavnatými bobulemi a fíky, pokračuje jemně květinovým až pižmovým srdcem a končí kadidlem a jantarem. Barevně i vůní ti připomene poslední noci strávené pod širým nebem, lehké, bezproblémové, mladé.

Doporučeno
Kosmetické novinky: Jarní paletka očních stínů za 260 korun, virální balzámy na rty a séra Glow Recipe v Česku Kosmetické novinky: Jarní paletka očních stínů za 260 korun, virální balzámy na rty a séra Glow Recipe v Česku 5. dubna 2024 13:00

Unisex receptura spojuje bobkový list či cedrové dřevo s květinami a sladkým pačuli, a jelikož Ourside vyrábí parfémy jen v malém množství, je téměř zaručeno, že nikdo v místnosti nebude vonět jako ty.

Cena: 4450 Kč / 50 ml

ourside
Zdroj: Ourside
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse