Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2023 v 8:55
Čas čtení 0:40
Vojtěch Vanda

2 Chainz si na 46. narozeniny nadělil sekání trávníku. Nikdy předtím to nedělal

2 Chainz si na 46. narozeniny nadělil sekání trávníku. Nikdy předtím to nedělal
Zdroj: Steven Ferdman/Getty Images
HUDBA HUDBA RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Zvláštní dárek, chce se říct. Jenže když už ti táhne na 50 let, je na čase začít i s věcmi, které člověk nějakou dobu odkládal. Atlantská legenda 2 Chainz proto osedlala sekačku a rozhodla se, že poseká trávník u svého domu. Poprvé úplně sama.

Pro autora hitů It's A Vibe, We Own It z Rychle a zběsile nebo 4 AM to byla dokonce taková událost, že se u sekání nechal natočit a všechno nasdílel na Instagram. 

„Čekal jsem s tím do narozenin, abych si to mohl nadělit,“ uvedl v doprovodném videu. „Mám vcelku velkou zahradu, a tak jsem si řekl, že ji chci posekat. Nikdy jsem to předtím nedělal. Celý život jsem bydlel v bytech, dokud jsem se nedal dohromady s Keshou (manželkou, pozn. red.). V té době jsem ale měl už nějaké peníze, tak jsem za to lidem platil,“ vysvětlil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 2 Chainz Aka Tity Boi (@2chainz)

Očividně se to Titymu Boiovi líbilo. „Tak takhle to vypadá, když člověk stárne. Byla to hodně terapeutická činnost. Přeju si všechno nejlepší,“ dodal v úterý.

Nebylo to ale jediná zapamatovatelná událost, která se rapové legendě přihodila. Také se pochlubila s tím, že mu poslala květiny Beyoncé. My samozřejmě taktéž dodatečně přejeme všechno nejlepší a hodně posečených trávníků do budoucna!

Domů
Sdílet
Diskuse