Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. září 2023 10:21
Čas čtení 0:59
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Málem dostal smrtelnou ránu. Syn chtěl vystrašit obávaného bojovníka MMA, takhle to dopadlo

VIDEO: Málem dostal smrtelnou ránu. Syn chtěl vystrašit obávaného bojovníka MMA, takhle to dopadlo
ZAJÍMAVOSTI MMA
Uložit Uložené

Dělat si legraci z některých lidí se nevyplácí.

Každý, kdo trochu více sleduje MMA, ví, kdo je Alex „Poatan (Hands of Stone)“ Pereira. Šestatřicetiletý Brazilec přišel do UFC jako uragán a bylo jasné, že to má jediný důvod.

Chtěl převzít mistrovský pás od Israela Adesanyi, což se mu podařilo a po třech působivých výhrách v řadě získal v organizaci titul.

Přestože mu jeho dlouholetý rival, kterého předtím dvakrát porazil v kickboxu, později vzal titul zpět, Pereira zůstal v očích fanoušků obrovskou hrozbou.

Jeho synové si ale z obávaného bojovníka nic moc nedělají a přichystali si na něj překvapení. Jejich nevinný žertík ale málem skončil katastrofou. Zatímco jeden z nich se oblékl do strašidelného kostýmu a čekal za rohem ve tmě, až se jeho otec vrátí, druhý vše natáčel na video.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa CombaTalk (@combatalk)

Když Pereira dorazil domů a rozsvítil světlo, okamžitě se lekl, ale také automaticky sevřel pěst a napjal se, jako když se chystá zasadit nejtvrdší ránu v boji. Jeho syn byl očividně vyděšený ještě víc. Sám se intuitivně sesunul k zemi, zatímco „kameraman“ rychle upozornil otce, že se jeho bratr schovává za maskou, aby ho nezasáhl.

Doporučeno
Trenér Jiřího Procházky: Jdeme získat zpátky titul UFC. Na akcích Fusion se rodí nové hvězdy českého MMA Trenér Jiřího Procházky: Jdeme získat zpátky titul UFC. Na akcích Fusion se rodí nové hvězdy českého MMA 2. května 2024 11:00

Zmatený Pereira se však nakonec včas zarazil, ale svému potomkovi pořádně vynadal a jasně ho varoval, aby už nikdy nic podobného nezkoušel. Mohlo to dopadnout velmi špatně. Když totiž Brazilec někoho „zavře“ do klece, musí okamžitě zasáhnout zdravotníci.

Z této situace si okamžitě udělali legraci fanoušci, kteří syna označili za šílence. Podle nich to byl možná jeho poslední žertík v životě.

alex pereira
Zdroj: Getty Images/Carmen Mandato
Domů
Sdílet
Diskuse