Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2023 v 10:21
Čas čtení 0:59
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Málem dostal smrtelnou ránu. Syn chtěl vystrašit obávaného bojovníka MMA, takhle to dopadlo

VIDEO: Málem dostal smrtelnou ránu. Syn chtěl vystrašit obávaného bojovníka MMA, takhle to dopadlo
ZAJÍMAVOSTI MMA
Uložit Uložené

Dělat si legraci z některých lidí se nevyplácí.

Každý, kdo trochu více sleduje MMA, ví, kdo je Alex „Poatan (Hands of Stone)“ Pereira. Šestatřicetiletý Brazilec přišel do UFC jako uragán a bylo jasné, že to má jediný důvod.

Chtěl převzít mistrovský pás od Israela Adesanyi, což se mu podařilo a po třech působivých výhrách v řadě získal v organizaci titul.

Přestože mu jeho dlouholetý rival, kterého předtím dvakrát porazil v kickboxu, později vzal titul zpět, Pereira zůstal v očích fanoušků obrovskou hrozbou.

Jeho synové si ale z obávaného bojovníka nic moc nedělají a přichystali si na něj překvapení. Jejich nevinný žertík ale málem skončil katastrofou. Zatímco jeden z nich se oblékl do strašidelného kostýmu a čekal za rohem ve tmě, až se jeho otec vrátí, druhý vše natáčel na video.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa CombaTalk (@combatalk)

Když Pereira dorazil domů a rozsvítil světlo, okamžitě se lekl, ale také automaticky sevřel pěst a napjal se, jako když se chystá zasadit nejtvrdší ránu v boji. Jeho syn byl očividně vyděšený ještě víc. Sám se intuitivně sesunul k zemi, zatímco „kameraman“ rychle upozornil otce, že se jeho bratr schovává za maskou, aby ho nezasáhl.

Doporučeno
Brutální KO za 14 sekund! OKTAGON MMA uspořádal pod širým nebem akci plnou hvězd Brutální KO za 14 sekund! OKTAGON MMA uspořádal pod širým nebem akci plnou hvězd 21. července 2024 v 7:20

Zmatený Pereira se však nakonec včas zarazil, ale svému potomkovi pořádně vynadal a jasně ho varoval, aby už nikdy nic podobného nezkoušel. Mohlo to dopadnout velmi špatně. Když totiž Brazilec někoho „zavře“ do klece, musí okamžitě zasáhnout zdravotníci.

Z této situace si okamžitě udělali legraci fanoušci, kteří syna označili za šílence. Podle nich to byl možná jeho poslední žertík v životě.

alex pereira
Zdroj: Getty Images/Carmen Mandato
Domů
Sdílet
Diskuse