Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. září 2023 9:19
Čas čtení 0:33
Anna Koucká

Ariana Grande a Dalton Gomez jsou definitivně over. Zpěvačka podala žádost o rozvod

Ariana Grande a Dalton Gomez jsou definitivně over. Zpěvačka podala žádost o rozvod
Zdroj: Instagram/Ariana Grande
ZAHRANIČÍ ARIANA GRANDE
Uložit Uložené

Spekulace se potvrdily. Zpěvačka Ariana Grande podala žádost o rozvod s partnerem Daltonem Gomezem. Podle CNN jsou důvodem nesmiřitelné rozdíly mezi manželi.

Gomez a Dalton se vzali v roce 2021. Podle zdrojů CNN už si Grande našla advokátku Lauru Wasser. Kdo zastupuje Gomeze, není jasné. Spekulace o tom, že dvojice už není spolu, se objevily poprvé v červenci, kdy byla zpěvačka spatřena na Wimbledonu bez snubního prstenu. 

Doporučeno
Ariana Grande reaguje na bodyshaming. Brala jsem spoustu antidepresiv, navíc jsem pila, říká zpěvačka Ariana Grande reaguje na bodyshaming. Brala jsem spoustu antidepresiv, navíc jsem pila, říká zpěvačka 12. dubna 2023 11:31

Ariana Grande už ze sociálních sítí odstranila i své svatební fotografie, na kterých byli šťastní novomanželé v róbě od Very Wang a obleku od Toma Forda. „Byl to maličký intimní obřad s méně než dvaceti lidmi. Bylo to plné lásky a všichni byli moc šťastní,“ popsal tehdy CNN obřad jeden z hostů. Poslední společné fotky ale manželé sdíleli v listopadu. 


Gomez a Grande svůj vztah poprvé zveřejnili v roce 2020, když se Gomez objevil se zpěvačkou v klipu k písni Stuck with you, kterou nahrála s Justinem Bieberem. Zásnuby přišly ještě v tom samém roce.

Domů
Sdílet
Diskuse