Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2023 v 7:35
Čas čtení 0:37
Tereza Patočková

Influencerka na svatbě zakryla cedule s nouzovým východem, nelíbily se jí na fotkách. Na TikToku dostala pořádnou nálož

Influencerka na svatbě zakryla cedule s nouzovým východem, nelíbily se jí na fotkách. Na TikToku dostala pořádnou nálož
Zdroj: Unsplash/Luis Tosta/volně k užití (ilustrační foto)
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Snaha módní influencerky předvést svou honosnou svatbu na sociálních sítích se změnila v pořádný hejt. Lidé na TikToku ji odsoudili za to, že ohrozila životy svatebčanů.

Bridget Bahlo, zakladatelka módní společnosti The Bar, se nedávno stala virální na TikToku kvůli své svatbě v New Yorku. Proč? Zakryla totiž cedule s nouzovým východem v místě konání svatby. Důvod? Nelíbily se jí na fotkách. 

Všechno v místnosti bylo esteticky dotaženo do posledních detailů, a jak se pochlubila influencerka, její cit pro detail zašel až tak daleko, že zakryla červené cedule EXIT, které by mohly barevně narušovat fotky. „Myslím na detaily,“ okomentovala svůj nápad, který se ale okamžitě setkal s výsměchem. 

„Většina svatebních fotografů to dokáže snadno upravit,“ komentoval jeden z uživatelů na TikToku. „Tohle by bylo perfektní pro mou svatbu s tématem požár v továrně na výrobu triček,“ uvedla jiná osoba. „Příště zavři a zamkni také všechny východy, abyste měli lepší osvětlení,“ zavtipkoval další.

Domů
Sdílet
Diskuse