Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2023 16:00
Čas čtení 0:52
Vincenc Novák

Drake si dává pauzu od hudby. Chce se soustředit na své zdraví

Drake si dává pauzu od hudby. Chce se soustředit na své zdraví
Zdroj: Wireimage/Prince Williams
ZAHRANIČÍ DRAKE HUDBA RAP
Uložit Uložené

Kanadská popová hvězda oznámila, že se na neurčitě dlouhou dobu přestává věnovat hudbě kvůli žaludečním problémům, se kterými se roky potýká.

Drake své rozhodnutí oznámil několik hodin po vydání nového alba For All the Dogs. Umělec počítá s tím, že se k hudbě vrátí přibližně za rok. Na pátek a sobotní večer měl naplánované koncerty v domovském Torontu, po jeho oznámení bylo však několik vystoupení odloženo, informoval deník The Guardian.

„V první řadě se musím soustředit na své zdraví,“ uvedl Drake s tím, že „na chvilku zamkne dveře od studia“. Podle svých slov se již léta potýká s problémy se žaludkem. Na svém Instagramu, kde má 143 milionů sledujících, zveřejnil ukázku z rozhlasového pořadu. „Uvidíme se, až se uvidíme,“ dodal.

Doporučeno
Tohle je jasný smash! Drake vydal nové album For All The Dogs, ve kterém mává Československu Tohle je jasný smash! Drake vydal nové album For All The Dogs, ve kterém mává Československu 6. října 2023 16:00

Pet Shop Boys: Refrén je náš

Obal Drakeova devátého studiového alba nakreslil jeho devítiletý syn Adonis, který se objevuje také ve videoklipu 8AM in Charlotte a rapuje ve skladbě Daylight

V pátek večer se k novému albu vyjádřila také hudební skupina Pet Shop Boys, podle níž umělec ve své skladbě All The Parties použil refrén z jejich písně West End Girls, aniž by to uvedl či požádal o svolení.

Domů
Sdílet
Diskuse