Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2023 6:38
Čas čtení 0:35
TASR

Zemřela americká herečka ze seriálu Krok za krokem. Suzanne Somersová podlehla rakovině

Zemřela americká herečka ze seriálu Krok za krokem. Suzanne Somersová podlehla rakovině
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Den před svými 77. narozeninami zemřela v neděli ráno americká herečka Suzanne Somersová, známá především ze seriálů Three's Company a Krok za krokem. Oznámila to její rodina prostřednictvím hereččiny dlouholeté mluvčí R. Couri Hayové.

Somersová měla rakovinu prsu, která jí byla poprvé diagnostikována v roce 2001. Podstoupila lumpektomii a ozařování, ale odmítla podstoupit chemoterapii. Letos v červenci na Instagramu oznámila, že se jí nemoc vrátila. Herečka trpěla také rakovinou kůže.          

Její boj s rakovinou ji motivoval k napsání knihy Knockout o alternativní léčbě této nemoci, za což byla kritizována Americkou společností pro boj s rakovinou.          

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Suzanne Somers (@suzannesomers)

Somersová hrála od 70. let v mnoha televizních filmech a seriálech. Nejvíce ji proslavily seriály Three's Company (1977–1981) a Step by Step (1991–1998). V létě 2005 se neúspěšně pokusila prorazit na Broadwayi s filmem Blondýna v hromosvodu.          

Somersová byla dvakrát vdaná. V roce 1965 se provdala za Bruce Somerse, s nímž měla syna Bruce Jr. Toto manželství skončilo v roce 1968. V roce 1977 se provdala za moderátora Alana Hamela, s nímž žila až do jeho smrti.

Suzanne Somersová.
Suzanne Somersová. Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse