Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2023 15:14
Čas čtení 0:43
Adéla Ježková

VIDEO: „Táta by byl na větvi.“ Syn Steva Irwina pokračuje v záchraně přírody

VIDEO: „Táta by byl na větvi.“ Syn Steva Irwina pokračuje v záchraně přírody
Zdroj: Robert Irwin/Instagram
NEWS OCHRANA ZVÍŘAT ZPRÁVY ZE SVĚTA ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Devatenáctiletý Robert Irwin se zasloužil o významný čin v oblasti ochrany přírody.

Mladý ochránce přírody byl zachycen na videu, jak vypouští mládě želvy Elseya Irwini do nového výběhu v Irwinově zoo na Sunshine Coast v Austrálii. Jak jméno napovídá, jedná se o druh sladkovodní želvy, který objevil sám slavný autor dokumentů o přírodě Steve Irwin na konci 90. let. Informuje o tom deník Independent.

„Táta by z toho byl na větvi“

„Je to jeden z vrcholů mého života, jeden z nejvýznamnějších okamžiků pro australskou zoo,“ nechal se slyšet Robert ve videu, které sdílel na svém Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Robert Irwin (@robertirwinphotography)

V dojemných záběrech, na kterých drží vůbec první mládě Elseya Irwini narozené v zajetí, Robert vzpomíná i na svého otce. „Je to tak neskutečné. Všechny ty historky od táty o tom, jak jsou krásné,“ řekl a odmlčel se.

„Táta by z toho byl na větvi,“ řekl a dodal: „Dokázali jsme to.“

Jak uvádí SkyNews, Steve Irwin byl australský zoolog a mediální osobnost známá svými televizními pořady o přírodě. Zemřel v roce 2006 po bodnutí trnuchy v oblasti Velkého bariérového útesu. Jeho děti, devatenáctiletý Robert a pětadvacetiletá Bindi, pokračují v jeho odkazu.

Domů
Sdílet
Diskuse