Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. října 2023 18:15
Čas čtení 0:34
Anna Koucká

Taky se necháváš v průběhu pracovní schůzky masírovat bez trička? Tento známý podnikatel ano

Taky se necháváš v průběhu pracovní schůzky masírovat bez trička? Tento známý podnikatel ano
Zdroj: Tony Fernandes/ LinkedIn
ZAJÍMAVOSTI SOCIÁLNÍ SÍTĚ
Uložit Uložené

Bývalý majitel fotbalového klubu Queens Park Rangers a šéf aerolinky AirAsia se toho nebojí. Na svém LinkedInu totiž zveřejnil fotku, kde se během pracovní schůzky nechává bez trička masírovat.

Malajský podnikatel Tony Fernandes je rozhodně velký vtipálek. Na své stránce sociální sítě LinkedIn totiž uveřejnil fotku, kde uprostřed byznysového jednání sedí bez trička na židli a nechává si od neznámé ženy masírovat krční páteř. 


„Byl to náročný týden. Jeden aby miloval Indonésii a firemní kulturu AirAsia za to, že je tady úplně v pohodě nechat se masírovat během schůzky,“ žertoval v popisku u fotky. 

Doporučeno
Pražské Vinohrady patří mezi nejvíce cool čtvrti na světě. Podívej se, které jsou ty další Pražské Vinohrady patří mezi nejvíce cool čtvrti na světě. Podívej se, které jsou ty další 18. října 2023 14:40


Jeho vtípeček ale mnoho lidí nepobavil. Na jeho účet přistálo mnoho kritiky o tom, že je neprofesionální, nevhodný a absurdní. Fotku pak později Fernandes po vlně nelibých komentářů smazal, informuje The Guardian


Fernandes, který má majetek ve výši asi 335 milionů dolarů, ale možná fotkou jen odpovídá na jiný husarský kousek svého miliardářského konkurenta. Dlouhodobě se totiž popichuje se zakladatelem letecké společnosti Virgin Richardem Bransonem, který se nedávno na letu AirAsia převlékl za letušku a na palubě obsluhoval.

Domů
Sdílet
Diskuse