Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2023 14:52
Čas čtení 0:36
Lucie Kotvalová

Muž vypil dva tisíce půllitrů piva za 200 dní. Chtěl zjistit, kolik za tu dobu přibral

Muž vypil dva tisíce půllitrů piva za 200 dní. Chtěl zjistit, kolik za tu dobu přibral
Zdroj: Freepik / volně k použití
ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložit Uložené

V pátek 20. října končí 200denní výzva Brita, který se za tu dobu rozhodl vypít dva tisíce půllitrů alkoholu.

Jon May se rozhodl pro neobvyklou výzvu. Zařekl se, že během 200 dní vypije dva tisíce půllitrů alkoholu – z poloviny se jednalo o cider, z druhé poloviny o ležák. Svou „cestu“ mapoval na TikToku.

Pátkem 23. října jeho výzva končí, jak uvádí web LadBible. A právě na poslední den své výzvy si ponechal finálních 10 půllitrů.

Na své platformě Brit uvedl, že dosud vypil asi 361 998 kalorií, což je v průměru 1 828,27 kalorie denně. Webu LadBible se pak svěřil, že za tu dobu přibral asi 6,35 kilogramu. „Kdybych nechodil všude pěšky, bylo by to víc. Nechodím do posilovny, ale chodím pěšky do kostela, což je asi půl míle tam a půl míle zpátky,“ vysvětlil.

Mayova výzva však není něco, co bys měl*a zkoušet – jak totiž potvrdila studie publikovaná v časopise Lancet, více než jeden alkoholický nápoj denně zkracuje život. 

Domů
Sdílet
Diskuse